Va salut !
Se pare ca a trecut ceva timp si nu prea s-au miscat lucrurile privind urmatorul Fest.
Asadar, va propun ca eu si Vladimir, impreuna cu sustinerea celor din "vechea garda", sa organizam ALFA FEST 2017.
Initial m-am gandit la Cluj ca o principala varianta insa vorbind cu Vladimir, am costatat ca orasul va fi mult prea aglomerat(foarte greu sa coordonezi cel putin 50de masini intr-un asemenea oras) din toate punctele de vedere si va fi destul de dificil de organizat un Fest, plus ca activitatile ar fi foarte restranse si costisitoare( de la inchirierea zonei de expunere pana la hoteluri). Nu am vrut sa ma arunc cu capul inainte si sa nu putem face fata.
Oferta noastra:
VALIUG, Resita 02-05 IUNIE 2017 (tot in perioada Rusaliilor)
Zona este superba, drumurile sunt recent asfaltate si foarte virajate, adica exact ceea ce ne trebuie.
Pentru cazare ne-am gandit si vorbit la cele doua hoteluri mari:
-
http://www.aquaris.com.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
http://www.hotel-claris.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Mai sunt si alte variante, in caz ca cele aproximativ 50-60camere nu ne vor ajunge, dar mai avem pana acolo.
Preturile la cazari vor fi negociabile si vor include micul dejun.
Toate cazarile sunt foarte apropiate!
Lista pentru inscrieri va incepe cel mai tarziu de la 1Ianuarie pana pe 30Ianuarie iar plata cazarii se va face integral pana la data de 30-Martie-2017.
Ca si activitati, vom propune la discutii o plimbare pana la Resita, ~30km de drum excelent, urmata de expunerea masinilor in centru. Printre altele vom incerca si o inchiriere a aeroportului din Caransebes, ~55km, pentru un trackday.
Momentan vrem sa ne asiguram, ca locatia si perioada este acceptata de catre voi, urmand ca in urmatoarea perioada sa demaram toate procedurile pentru organizare.
In alta ordine de idei, de anul acesta va exista o taxa de participare la fest care va acoperi daca va fi cazul, camerele sponsorilor, drumurile organizatorilor spre locatie si alte cheltuieli neprevazute. Nu stim momentan suma dar va fi una destul de modica.
Asigur ca totul se va face foarte transparent si legal pentru a nu lasa loc de interpretari!
Va multumim!