Dragi colegi forumisti,
Azi masina mea a fost dusa la service.Bineinteles le-a cazut fata alora din nou dar nu asta conteaza...ca o sa le mai cada si in continuare.
Mi-am semnat hartia ca am lasat masina in service, am semnat si hartia pentru masina de schimb.Au zis ca ma suna ei cand este gata.
Azi nu a a fost gata deci ma mai bucur de masina de schimb.
Aceasta este Fiat 500 diesel 1.3 multijet. Din curiozitate m-am uitat la motor ca prea bine tragea.
Am facut acelasi drum pe care il fac cu MiTo si am avut parte de surprize.
Intrebare : motorul, cutia si directia s-ar putea sa fie asemanatoare nu identice cu cele de pe MiTo ?
In primul rand masina stie sa mearga drept fara sa traga dreapta si da, poate urma si drumul fie la dreapta, fie la stanga cum spuneati voi din cauza inclinatiei drumului, dar nu cum face MiTo, imediat cum iei mana dupa volan sa o ia pe banda de urgenta dupa 5 metri.
Cutia de viteze schimba mai usor si nu are acel nod pe care il are MiTo cand schimb fiecare treapta.
Nici nu stiu cum sa procedez maine. O sa fac un test de drum inainte sa imi iau masina. Daca o sa traga dreapta ce ar trebui sa fac?
Domnul inginer a zis ca nu pot compara 2 masini, deci daca ar fi sa il pun dupa sa facem un test si cu Fiat-ul 500 ca sa ii arata ca nu este de vina inclinatia drumului, nu cred ca ar fi de acord. El a zis ca nici chiar 2 MiTo identice nu pot sa compar.
Ceva sfaturi la cum ar trebui sa procedez ? Ma puteti ajuta? orice idee este binevenita.
Colegul din Amsterdam daca cumva citesti pe topic, daca ai timp si vrei intr-o duminica sa vii la un gratar mi-ar face placere. Mi-ar prinde bine un sfat de la un alfist. Ma gandesc ca ai face un test cu masina, pentru mine o parere,un sfat conteaza.
Si inca ceva: m-au amenintat ca este ultima data cand imi mai pot incerca sa imi repare aceasta problema. Daca masina o sa traga tot dreapta ar trebui sa o las acolo sau ce ar trebui sa fac ? in afara de faptul ca as putea sa caut alta reprezentanta unde sa imi repare aceasta problema. La o alta reprezentanta vor accepta sa imi repare problema chiar daca s-a incercat de 3 ori repararea aceleiasi probleme ?
Va salut