It is currently 20 Nov 2024, 01:16

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous 1 2 3
Author Message
PostPosted: 13 Feb 2014, 14:40 

Car: 156, 1.6 twin s 99`
Salut baieti !! Intr-un final, dupa atata timp petrecut pe capul mecanicilor, au reusit in sfarsit sa vada si care e problema cu servo, pe unde pierdeam lichid. Si e vorba de acea conducta de care ziceati si voi, acolo langa caroserie, unde e cauciuc, s-a spart. Acum e problema ca nu gasesc nicaieri sa iau chiar numai acea conducta. S-ar putea inlocui cu altceva? S-ar potrivi de pe fiat sau altceva ? Sau unde as putea gasi sa iau chiar numai conducta respectiva, de undeva second hand ... Mi-ar trebui numai partea care duce pana la spirala aia unde raceste lichidul :(. Multumesc !

PostPosted: 13 Feb 2014, 14:48 

Car: Alfa 147 1,6 16v
da-o jos si mergi la ateliere de reparat radiatoare sau sisteme de aer conditionat si cere sa ti-o sudeze in locul cu probleme apoi monteaza un manson de cauciuc pt a proteja pe viitor.

Ex. Alfa 147, 1.6, 16v

PostPosted: 13 Feb 2014, 17:36 

Am rezolvat problema. Am avut norocul si am gasit la o alfa conducta respectiva, si nici nu a fost mult .. A cerut 100, am luat-o la 70 lei. In sfarsit inca o problema rezolvata :D

PostPosted: 17 Feb 2014, 00:05 

Salut ! Am gasit in seara asta aceasta stire ... Dar pe mine unul nu prea ma lamureste. Sa inteleg ca acum pot inmatricula masina fara sa mai platesc taxa de mediu/timbru sau cum s-o mai numi ? Daca ma puteti lamuri si pe mine. Multumesc frumos ! http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... banii.html" onclick="window.open(this.href);return false; :scratch:

PostPosted: 17 Feb 2014, 00:12 

Car: 156GTA/Giulia QV
Neata, au zis aia din prima ce inseamna. Inseamna ca cei care au platit taxa pe legea de 2012 o pot recupera prin proces fara probleme. Acum se aplica cea din 2013, deci tot trebuie sa platesti.

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 17 Feb 2014, 00:16 

tzzivii Quote:
Neata, au zis aia din prima ce inseamna. Inseamna ca cei care au platit taxa pe legea de 2012 o pot recupera prin proces fara probleme. Acum se aplica cea din 2013, deci tot trebuie sa platesti.
Aha... Deci intr-un fel aceeasi Marie, cu alta palarie din pacate. :thumbdown:

PostPosted: 24 Feb 2014, 01:32 

Car: Alfa Romeo 156 1.6TS
Alfa156Cluj Quote:
In primul rand tin sa va salut respectuos si sa va felicit pentru achizitiile voastre si ma bucur ca in acest moment sa ma aflu si eu printre voi, dupa nenumarate ezitari de a imi achizitiona Alfa Romeo. In al 2- lea rand, as dori daca ma puteti ajuta, sa gasesc raspunsul la cateva intrebari. Dar inainte de toate sa va relatez povestea mea ... :D . Acum 2 saptamani am achizitionat o Alfa Romeo 156, 1.6 twin spark din 99`, iar spre "norocul" meu, sambata seara am cumparat-o iar sambata noaptea, bum surpriza : mi s-au dus dintii de pe cureaua de distributie... Povestea isi urmeaza cursul : 16 supape schimbate, chiuloasa rectificata, scaun supape, plan, tot tacamul, distributie noua, pompa de apa si tot ce vine de la sine :) . De asta se ocupa mecanicii acum. Eu as avea alte probleme, si am incredere ca voi ma puteti ajuta:
1- caldura nu am aproape mai deloc in masina, dezaburirea lunetei nu functioneaza. Butonul de dirijat aerul catre fata/picioare/parbriz, parca ar fi inexistent, pe orice pozitie il pun, tot cum vrea el trimite aerul.
2- mi se aprinde un senzor rosu, dupa cifra "8" de la turatii, iar cat sta aprins masina "cade in nas" iar dupa ce se stinge, pleaca ca din pusca.
3- pompa de servodirectie ... i-am pus un bidon de lichid servo, si instant l-a dat afara pe dedesubt... :(
4- si asta este destul de enervanta ... nu imi indica deloc benzina, i-am pus de 200 lei si becul sta aprins si acul nemiscat, nici temperatura apei nu imi indica ... singurul care indica este ceasul :)).

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, sper ca nu v-am plictisit cu aceasta poveste, si sa ma ajutati. Va multumesc frumos ! :clapping:

Eu te sfatuiesc sa stai linistit pentru ca si eu am "un cazan''cumparat la pret de bicicleta...190 de euro...a avut problema cu pompa de ambreiaj 40 E pompa 30e manopera si cu 260 de euro am facut'o masina...bine...excluzand consumabilele care trebuie schimbate...e tot alfa 156 1.6 ts...asa ca... asculta de baieti si o vei scoate la capat...multumesc tomialfa si celorlalti pt sfaturi

PostPosted: 27 Feb 2014, 16:23 

Eu te sfatuiesc sa stai linistit pentru ca si eu am "un cazan''cumparat la pret de bicicleta...190 de euro...a avut problema cu pompa de ambreiaj 40 E pompa 30e manopera si cu 260 de euro am facut'o masina...bine...excluzand consumabilele care trebuie schimbate...e tot alfa 156 1.6 ts...asa ca... asculta de baieti si o vei scoate la capat...multumesc tomialfa si celorlalti pt sfaturi[/quote]

Multumesc pentru incurajare, deja e pe terminate totul la masina. Duminica va fi gata in sfarsit :) dupa atata timp de asteptat si probleme care apar pe parcurs, devine masina din " bicicleta/cazan " :D . Ce imi mai ramane dupa aia, mai tine doar de partea estetica, adica sigla fata/spate, maner usa stanga spate si sa inlatur ceva stickere care le-a lipit fostul proprietar pe capota si portierele de pe spate. Oricum dupa ce o scot din service, o sa ma tin de promisiune sa pun si poze cu alfa :D. Multumesc tuturor de pe acest forum pentru sfaturi si idei. :clapping: :peace:

Post new topic  Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous 1 2 3

All times are UTC+03:00