Zapp Quote:
antonelcodreanu Quote:
Zapp Quote:
@antonelcodreanu; Imi pare rau daca ai crezut ca te iau la misto, de tipat nu am cum sa tip la laptop
, si nu is genul, ma refeream ca nu vreau sa dau chiuloasa jos, distributia poate sta linistita cu o clema care prinde rotile axelor cu came, fara sa sara de la punct. Clema se pune inainte de scoaterea curelei.
Minunea nu o astept de la masina .. ci din buzunare.
Cand scrii cu majuscule, inseamna ca tipi!
Posibili sa salvezi garnitura de chiuloasa, dar distributia nu poti sa o faci cu semne, tot cu cale trebuie sa o faci!
Nu e nici un semn la mijloc, ca sa nu mi se miste rotile dintate una de cealalta, ele se vor FIXA cu ajutorul unei cleme, care tine ambele roti la fel cum le tinea cureaua. In acest mod nu mia trebuie iar facuta distributia.
P.S. Cand scriu cu majuscule inseamna ca atrag atentia sa citesti acea propozitie sau fraza cu atentie
Nu o mai drege, ca s-a ars... omleta, e ora pranzului si tocmai as fi vrut sa mananc ceva.
Nu scriu cu majuscule, ca inseamna ca tip, dar te rog sa citesti cu atentie: distributia se face cu cale. Cu atat mai mult cu cat unul din reperele pe care le iei cand faci distributia e pozitia pistonului, implicit pozitia arborelui, la care tu vrei sa umbli.
Si 2 idei generale, si am iesit din schema:
- cand cineva cunoaste perfect functionarea motorului, inca nu stie cum se repara un motor,
- o Alfa fara motor, ramane doar o caleasca eleganta.