georgeg Quote:
Pai spune atunci daca e altfel decat cum am scris mai sus legat de tbi-ul de pe 159. Pentru ca eu asa l-am vazut/simtit la condus.
Cred ca ai descris comportamentul destul de obiectiv. Ma asteptam ca cei 200 caluti de pe TBI sa isi faca simtita prezenta mai activ, mai incisiv...din pacate nu.
alfetta Quote:
giullieta qv este o masina de vis , dar parca nu as da o 159 la schimb .sa fie 159 prima mea alfa romeo , sa fie zumzetul din volan , scaunele , km facuti impreuna , felul cum te face sa te simti la volan ...nu stiu sa spun .in giulieta am stat si-n dreapta , parca nu ai ce face , la ce sa te uiti prin interior? parca lipseste ceva , exceptand u-boaturile alea , totul imi pare banal. cred ca un 500 abarth e mai fain la interior fiind in acelasi timp mai aprope de italia asa cum giullieta imi pare mai aproape de germania. oricum ,daca ar fi sa aleg intre 159 SH si giullieta SH/noua as merge 100% pe o giullieta ,cu roti f.mari
Alfetta, i feel u
Daca pastrau din ideile avute la realizarea interiorului de 159 si le aplicau la realizarea interiorului Giuliettei, cred ca iesea o masina ideala, perfecta. In schimb QV-ul exceleaza la partea motorului. Fenomen