It is currently 09 Feb 2025, 01:19

All times are UTC+03:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 55 posts ]  Go to page Previous 1 2 3
Author Message
 Post subject: Re: poze cu alfa mea
PostPosted: 09 Feb 2011, 03:33 

Car: Spider & 156 SW
chris_ Quote:
Mugurel mie nu-miplac stopurile de serie si in plus vreau sa fie diferita afata de celalate masini,ce-ai zice ca toti sa ne tunam masinile la fel?Tare nu?Tipic romanilor.
NU am nimic impotriva celor care vor sa pastreze masinile asa cum au iesit de pe banda,va felicit,insa riscati ca atunci cand iesiti la intaliniri sa nu vi le mai deosebiti in parcare
Recunosc ca ce e prea mult strica
DAca ma uit la modele alfa toate sunt la fel,nu vad nimic deosebit decat niste arcuri sport toba sport,nu vad nimic personalizat ,o idee unica,eu unul asta urmaresc sa fac atunci cand modific o masina
Ca sunt unele lucruri la maisna mea care ies din context insa nu se poate spune ca nu are nici o treaba,pana la urma fiercare cu gustul lui.
Chris, sa iti traiasca '56-le! Dar, momentan traieste in derizoriu...
Faptul ca masina a ajuns sa arate ca un produs de masa chinezesc, duhnind a plastic si tuning scapat de sub control, au remarcat si toti colegii de forum mai inainte. Faptul ca tu continui sa sustii cauza ta non-nobila si argumentele folosite arata ca esti tipul perfect de propritar de Alfa non-alfist.Incantarea ta fata de acest joc stupid cu fibra de carbon e doar dorinta ta de a iesi in evidenta cu orice pret si nici o urma de spirit Alfa.
Am cita postul acesta al tau pentru ca sunt niste aberatii urate in el...
1. Nu o mai da cu romanii pentru ca esti romanul tipic: respingi bunul-simt si bunul-gust si imbratisezi kitsch-ul si dorinta de a fi remarcat de vecini, colegi, femele...
2. Sa nu iti recunosti masina in parcare tine de fiziologicul personal, nu de cel al masinii...
3. Te-ai gasit tu, alde Popescu/ Ionescu, sa crezi ca o masina cu multe premii de frumusete e prea banala pentru tara ta. de 100 de ani, oamenii aia se chinuie sa scoata masini frumoase si... altfel si vine Chris acu si zice "Nu e bine!". Iar eu, un ignorant, nici nu am auzit de tine!!! :oops:
Alfistii adevarati nu pun mai multe de niste suspensii si tobe sport, pentru ca alegerea lor s-a bazat tocmai pe faptul ca vor o masina deosebita, o frumusete de masina! Alfa e construita sa fie deosebita, asta e scopul ei in viata.
Ideea asta "unica" e o idee unic de proasta. Pentru ca masina ca a ta mai exista cacalau, doar ca se numesc VW Golf III, Opel Astra B sau BMW pisicuta... Ce e facut la masina ta, se poate face la orice masina, unicule care esti tu unic!
4. Impozitul si asigurarea... niste biruri, dom'le. Dar bagi 5000 de euro in motor... Bani de benzina ai? :scratch: Eu zic sa iei un Big Block de 9.4 litri, il vâri in masina si nu il omologhezi si esti si unic. Te bagi? :naughty: Cu M5-ul ce s-a intamplat? Ti l-au saltat camatarii? :bored: Si cu impozitul si asigurarea cum te descurcai la el?
Concluzia mea e ca jignesti audienta de pe acest forum cu tot ce sustii si ca nu ai venit pe forumul potrivit tie. Doamne ajuta! :popa:

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 09 Feb 2011, 03:35 

Nu am trecut ca am vrut ci din cauza ca ama avut un accident in care a murit varul meu si asta pur si simplu atunci asa am vrut sa iau masina cu motor mai mic,in momentul ala eram in roma si imi trebuia sa merg pe acolo cu ea

PostPosted: 09 Feb 2011, 03:46 

Ba baiatule,pe mine nu ma interseaza ce zici tu,intelegi?Voi sunteti singurii care sustineti atat de mult alfele iesite asa cum sunt ele de pe banda,nu echiar asa,sau poate ca nu va tine buzunarul mai mult sicica efaina si asa.IA sa vad masina ta cum arata daca te gasesti tu sa vb,eu am bagat bani in a mea si am intretinut-o si pun pariu ca nici unu din voi nu o bagat in alfa 156 cat am bagat eu in asta si acum vi tu un smecher si spui ca nu e bine,si scuza-ma in cazul in care tu ma iei cu vrajala asta tin sa-ti spun ca tu nu intri in categoria romanilor ,tu esti un taran care a sarit din dacie in alfa si crede ca ala e raiul,hai pa

PostPosted: 09 Feb 2011, 04:13 

Car: 156GTA/Giulia QV
hai pa tu, ne-am distrat destul!

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 09 Feb 2011, 04:32 

Nu inteleg, de ce nu l-ai banat direct a 2-a sau a 3-a oara dupa ce a fost atentionat sa nu mai posteze consecutiv, dar totusi a facut-o ?
Si nici nu am citit posturile, pentru ca pareau scrise foarte ... stricat.

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 55 posts ]  Go to page Previous 1 2 3

All times are UTC+03:00