in 1998 am avut prima tentativa de a-mi cumpara o Alfa Romeo 33 1.7 boxer, fabricatie 1990 (arata beton, mergea beton, dotari de top ptr vremea aia) avea o singura hiba nu se putea reinmatricula pe numele meu.
m-am sfatuit cu multa lume si am decis dupa cateva zile de teste si incercari in care omul mi-a lasat masina ca e mai bine sa nu ma complic din cauza actelor.
am avut prin 2000 ocazia sa merg cu un 166 a unui amic care era atat de incantat de masina ca nu mai dadea pe acasa cu zilele. isi punea motorina si pleca prin toata tara de disperau ai lui.
am testat de cateva ori masini ca 155, 164 si 156 si toate m-au impresionat prin design, confort, tinuta de drum.
acum 2 ani un var de-al meu si-a cumparat un 156 1.8 TS si m-am imbolnavit de ficati mergand cu el, motiv pentru care m-am jurat ca-mi iau una. asa a aparut 156 JTD/ 2002 piele lemn etc.am tinut masina un an timp uin care am facut aproape 40000 km (eram in stare sa merg cu ea si prin magazine daca s-ar fi putut) si nu ratam nici o ocazie de a o conduce din nou. aceste simptome le-a resimtit si fratele meu in mai putin de o luna si imediat si-a luat si el un 156 JTD.
in ianuarie am fost la un prieten care mi-a spus ca a gasit un GT la bani buni in Belgia i-am cerut poze cu masina si in 5 minute m-am hotarat sa o cumpar. si sunt pe deplin multumit si fericit acum.
in mod sigur urmatoarea va fi tot ALFA ROMEO.