It is currently 21 Nov 2024, 22:12

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 196 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 58 Next
Author Message
 Post subject: Re: Politia Romana...
PostPosted: 02 Mar 2012, 18:59 

Car: 147 1.9 JTD
Foarte perspicace reporterita aceea... suta in 7 secunde :lol: .nici Carrera nu are perfomante asa slabe daramite 911 turbo :D
Acuma sa-i vezi pe politisti facand cerculete cu Porschele pe DN1 si burnout-uri :blink:

PostPosted: 02 Mar 2012, 19:05 

Car: Vespa
Nu cred . Eu circul cu 0 km/h acum :( .
Oricum nu sunt impotriva astora cu Porschele lor . Macar asa sa fim si noi dotati . Am vazut ieri un Passat V6 d-ala break din primele achizitionate pt Politie . Mergea si acoperea strada de fum . Da' rau de tot . Sa il vedem si pe asta peste vreo 10 ani cum arata .

PostPosted: 02 Mar 2012, 21:36 

Car: Alfa Romeo 159
masina a fost confiscata pentru ca au gasit droguri in ea si decat sa stea sa rugineasca... oricum de cumparat nu cumpara nimeni masina unor interlopi la valoarea reala

PostPosted: 02 Mar 2012, 23:35 

In reportajul de la ProTV de azi avea check engine-ul aprins. :lol: :lol: :lol:

PostPosted: 03 Mar 2012, 03:04 

E de la heroina... e drogat calculatorul.

PostPosted: 04 Mar 2012, 12:15 

aaa...si nici asigurarea nu e mult. iar impozitul e insegnifiant, atat de mic e. iar de consumat, la naiba, merge pe aer. asa ca dati-i mare baietii, din taxele pe care le platesc eu. plm, sms, wtf...

PostPosted: 04 Mar 2012, 13:03 

Car: 156 1.9 mJTD
Apropo de rutiera, o situatie tragi-comica de ieri pe DN 2 K intre iaslovat-milisauti sticla pe drum de abia reuseai sa tii masina dreapta la 30 km/h : 3 masini iesite in decor , 2 camioane puse de-a curmezisul drumului. Totul se intampla la 10 km de Radauti unde rutiera statea cu radarul la intrarea in oras pe o portiune de asfalt uscata limitata la 30 km/h. Asta numesc eu eficienta maxima.
Cat despre Porsche 911 Turbo , se stie ca e o masina dificil de condus...sa vedem cat ramane intreaga.

Image
ALFA ROMEO dauneaza grav permisului!

PostPosted: 10 Mar 2012, 03:16 

Car: Punto 2B/Alfa 145 ts
Nu citesc eu prea mult, dar auzind 2 tipi contrazicandu-se in benzinarie, am facut o exceptie. M-am imprietenit cu Google, am dat un Search si m-am pus pe citit. Ete ce-am gasit:

"In conformitate cu prevederile OUG.195/2002, modificata si completata, indrumarea, supravegherea si controlulrespectarii normelor de circulatie pe drumurile publice se fac de catre politia rutiera din cadrul I.G.P.R., care are obligatiasa ia masuri legale atunci cand constata incalcari ale acestora.

Se interzice:
- controlul de rutina asupra traficului rutier. Oprirea autovehiculelor pentru control urmand a se face numai atunci cand, prin observare directa ori cu mijloacele tehnice certificate, se constata incalcarea regulilor de circulatie, precum si atunci cand exista date si informatii ca s-au comis infractiuni sau contraventii, ca autovehiculele vizate transporta bunuri, valori provenite din savarsirea unor fapte ilicite ori persoane urmarite conform legii, ori cand se executa actiuni tematice, punctuale, unde oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o anumita categorie este necesara.
- deplasarea in posturi ori executarea serviciului cu autovehicule proprietate personala sau imprumutate;- executarea semnalului de oprire atunci cand cel caruia i se adreseaza este foarte aproape ori chiar in dreptulagentului, astfel incat oprirea nu s-ar mai putea face in conditii suficiente de siguranta;
- invitarea conducatorului auto la autovehiculul politiei si tinerea acestuia in asteptare, in picioare, pana la incheierea documentelor de constatare;
- intocmirea actelor de constatare ori depunerea pe capota motorului sau a portbagajului autovehiculului controlat, a mapei cu documentele de serviciu sau a aparaturii din dotare. "

Am vorbit despre asta cu un prieten jurist, omu' a cautat constiincios si mi-a confirmat: Politia nu mai are dreptul de a efectua "controale de rutina". Controalele se fac cu filtru organizat si tre' sa aiba hartie la mana cei ce organizeaza filtre.
Cu alte cuvinte, cand te opreste Titi Sapca pt ca asa vrea uniforma lui, i-o trantesti frumos, nu-i dai nici un act si... pleci. Testat astazi in Popesti Leordeni, unde mereu sta un echipaj la "ciupeala". Plus mi-am printat pasajul si tin foaia in torpedo, le-am pus-o gaborilor sub nas, i-am salutat si-am sters-o.

PostPosted: 10 Mar 2012, 10:40 

Crashtest Quote:
Nu citesc eu prea mult, dar auzind 2 tipi contrazicandu-se in benzinarie, am facut o exceptie. M-am imprietenit cu Google, am dat un Search si m-am pus pe citit. Ete ce-am gasit:

"In conformitate cu prevederile OUG.195/2002, modificata si completata, indrumarea, supravegherea si controlulrespectarii normelor de circulatie pe drumurile publice se fac de catre politia rutiera din cadrul I.G.P.R., care are obligatiasa ia masuri legale atunci cand constata incalcari ale acestora.

Se interzice:
- controlul de rutina asupra traficului rutier. Oprirea autovehiculelor pentru control urmand a se face numai atunci cand, prin observare directa ori cu mijloacele tehnice certificate, se constata incalcarea regulilor de circulatie, precum si atunci cand exista date si informatii ca s-au comis infractiuni sau contraventii, ca autovehiculele vizate transporta bunuri, valori provenite din savarsirea unor fapte ilicite ori persoane urmarite conform legii, ori cand se executa actiuni tematice, punctuale, unde oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o anumita categorie este necesara.
- deplasarea in posturi ori executarea serviciului cu autovehicule proprietate personala sau imprumutate;- executarea semnalului de oprire atunci cand cel caruia i se adreseaza este foarte aproape ori chiar in dreptulagentului, astfel incat oprirea nu s-ar mai putea face in conditii suficiente de siguranta;
- invitarea conducatorului auto la autovehiculul politiei si tinerea acestuia in asteptare, in picioare, pana la incheierea documentelor de constatare;
- intocmirea actelor de constatare ori depunerea pe capota motorului sau a portbagajului autovehiculului controlat, a mapei cu documentele de serviciu sau a aparaturii din dotare. "

Am vorbit despre asta cu un prieten jurist, omu' a cautat constiincios si mi-a confirmat: Politia nu mai are dreptul de a efectua "controale de rutina". Controalele se fac cu filtru organizat si tre' sa aiba hartie la mana cei ce organizeaza filtre.
Cu alte cuvinte, cand te opreste Titi Sapca pt ca asa vrea uniforma lui, i-o trantesti frumos, nu-i dai nici un act si... pleci. Testat astazi in Popesti Leordeni, unde mereu sta un echipaj la "ciupeala". Plus mi-am printat pasajul si tin foaia in torpedo, le-am pus-o gaborilor sub nas, i-am salutat si-am sters-o.
As baga mana in foc, ca intr-o zi, hartia aia nu-ti va mai fi de folos! :wink:

PostPosted: 10 Mar 2012, 11:51 

Pe mine nu m-a oprit nimeni niciodata in Popesti sa stii :)
Faza cu opritul degeaba este corecta, nu au voie, dar nu sunt atat de prosti totusi: "aaa...v-am oprit pentru ca ... mi s-a parut ca aveti un bec ars". Uite un gen de motiv pentru care foaia aia nu te mai ajuta de ex. Motive pot inventa ei destule, niciunul nu prea zice "v-am oprit pentru filtru dle".

PostPosted: 10 Mar 2012, 14:16 

Adevarat. pe mine ma oprit unul odata pentru ca i sa parut lui ca am folie pe parbriz :lol:

PostPosted: 10 Mar 2012, 18:10 

Tupac Quote:
"aaa...v-am oprit pentru ca ... mi s-a parut ca aveti un bec ars".
Bun. Am bec ars? Nu. Atunci, la revedere si D-zeu sa te ierte. Actele NU le vede! Sa ma cheme in instanta, apoi sa justifice ce cauta acolo si de ce oprea ilegal.
Am un Titi-Sapca in bloc, fost circulist, acum e la pasapoarte. Mi-a zis o chestie de-am ramas :shock: : "Daca romanu' ar citi legile, Politia ar muri de foame, n-am mai da amenzi. Da' romanu' nu-si cunoaste drepturile."

PostPosted: 10 Mar 2012, 18:31 

antonelcodreanu Quote:
Antonele, de asta zici? :lol: (~min 2)
http://www.youtube.com/watch?v=l7dUazpVsLk" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 10 Mar 2012, 18:40 

vladimir Quote:
antonelcodreanu Quote:
Antonele, de asta zici? :lol: (~min 2)
http://www.youtube.com/watch?v=l7dUazpVsLk" onclick="window.open(this.href);return false;
Se poate si asa, si se mai poate sa-ti sparga un far sau un stop inainte sa-ti ceara actele!

PostPosted: 10 Mar 2012, 20:32 

Crashtest Quote:
Tupac Quote:
"aaa...v-am oprit pentru ca ... mi s-a parut ca aveti un bec ars".
Bun. Am bec ars? Nu. Atunci, la revedere si D-zeu sa te ierte. Actele NU le vede! Sa ma cheme in instanta, apoi sa justifice ce cauta acolo si de ce oprea ilegal.
Am un Titi-Sapca in bloc, fost circulist, acum e la pasapoarte. Mi-a zis o chestie de-am ramas :shock: : "Daca romanu' ar citi legile, Politia ar muri de foame, n-am mai da amenzi. Da' romanu' nu-si cunoaste drepturile."
Stii ca raspunsul lui ar putea fi de ex ceva gen: "ati consumat cumva bauturi alcoolice?? va rog sa prezentati actele, sa coborati din masina si sa suflati in aparatul etilotest bla bla bla bla".
Pot fi situatii si situatii, asta e ideea.

PostPosted: 11 Mar 2012, 18:44 

uite vezi, de-aia au masinile de politie ale americanilor camere video. ca sa nu te puna sa sufli in fiola fara ca inainte sa aibe motive intemeiate sa suspecteze ca ai baut alcool, spre exemplu mers serpuit sau alte nazbatii. e un abuz sa te opreasca si sa te intrebe daca ai consumat alcool. tot un fel de filtru de rutina se numeste. normal ar fi ca pentru orice te opreste sa existe motive intemeiate care poat fi sustinute (spre exemplu proba video), nu banuiala militianului. dar la noi e...ca la noi.

PostPosted: 11 Mar 2012, 22:02 

Pai mai nou o sa fie si la noi, ca asa spuneau acum ceva timp: inregistrare video si audio. Cel putin pe anumite masini la inceput.

PostPosted: 11 Mar 2012, 22:27 

Dupa ce-i arati lu' garcea ca e inregistrat cu telefonu' mobil, si-i spui si numaru' de pe insigna, ca sa se auda pe inregistrare, ii dispar ifosele instantaneu :naughty:

PostPosted: 11 Mar 2012, 23:08 

Car: 115/960
Preda, aici gresesti. Filtrele pentru alcool sunt niste operatiuni bine organizate, sunt autorizate de instantele lor superioare iar politistii de la rutiera opresc fie toate fie selectiv masinile care trec printr-o anumita zona. Toti soferii opriti sunt (sau ar trebui sa fie) supusi testului pentru alcolemie. Nu e o chestie la intamplare, gen te opreste ca nu-i place de fata ta si daca tot te-a oprit iti pune si fiola..
Crashtest, iti urez succes cu inregistrarea ta cu telefonul mobil, o sa fie buna doar la PROtv :)

PostPosted: 20 Apr 2013, 17:25 

Joi, pe DN1, intre Bucuresti si Brasov,am intalnit 7 (sapte) MCV cu radar!
Niciodata nu am patit asa ceva. E un Paste cu mare nevoie de bani, la Politia Romana! :censored:

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 20 Apr 2013, 18:04 

Miercuri: 14 radare Sinaia-Bucuresti
:D

PostPosted: 21 Apr 2013, 01:09 

In aceasta seara, Brasov - Drumul Taberei - Diham:
1 x radar autostrada Ploiesti - centura
2 x radar centura pana la Otopeni
4 x radar Otopeni - Dr. Taberei - Razoare - Diham (interval orar: 11:15- 00:15) :blink:

Au innebunit?!?!

Spider 916 ph2
Ex: 159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP MUSTERICA

PostPosted: 21 Apr 2013, 08:46 

Car: Alfa Romeo GT jtd
Incet ne indreptam spre communism.........
Ce pollitie? Militie in toata regular,o sa ne fie frica sa mai iesim cu masinile.daca s-ar ocupa si de hoti asa ar fi bine,dar se pare ca pandind soferii este mult mai usor

Sent from my MB526 using Xparent Red Tapatalk 2

ex.alfa romeo 145 1.9 jtd
ex. audi 100 2.0 D
ex.bmw 520i
ex.lancia prisma 1.9 TD
ex.olcit

PostPosted: 21 Apr 2013, 11:30 

Pai cum sa se ocupe de hoti cand ei se ocupa cu hotia?

PostPosted: 21 Apr 2013, 13:46 

Car: 147 1.9 JTDm
Nu ca i-as iubi, Doamne fereste, dar de cand se ocupa rutiera de hoti?

Post new topic  Reply to topic  [ 196 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 58 Next

All times are UTC+03:00