Multumim pentru copy/paste-ul din BITOG. Multumesc si pentru jigniri.
Acela este singurul nemultumit de aciditatea marita. Probabil vreun "personaj" al concurentei fiindca este absolut singular. TBN-ul acestor uleiuri este unul dintre cele mai mari dupa cum ai avut probabil ocazia sa constati si tu stii ce inseamna asta, nu?
Daca tot esti pus pe research pe net iti recomand un link care sa iti ridice un strop nivelul de cunoastere astfel incat sa vorbim "aceeasi limba". Altfel ecartul de pricepere al fenomenului este atat de mare incat nu ne-ntelegem.
Faptul ca cu cat stii tu despre uleiuri ai catalogat deja uleiul ala ca nefiind "mare kkt" mi se pare curata prostie dar poate ca punandu-te la punct un pic citind tot topicul recomandat de mine vei simti nevoia sa iti ceri scuze pentru aceste afirmatii ingrozitor de eronate. Acesta-i link-ul:
http://forum.softpedia.com/topic/15073- ... nsuri-etc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Si vezi ca-i TBN(total base number) si nu TBA.
Quote:
stii cum e, noi santem niste prosti
Da, vad. Nu eu am zis-o. E un pas inainte ca, virgula, constientizati asta. Se poate rezolva...
Quote:
cert e ca eu am tras o concluzie vis a vis de tine si de noul ulei pe care il propui, uleiul e bun, dupa unii e o panarama in urma analizelor,
Ce sa mai spun? Ai rezolvat deja problema acestui ulei neavand habar, in general, de acest subiect? Nu e cam mult? Atata prostie agresiva stransa intr-un singur "loc" eu nu am vazut. Tipic romanesc. Nici macar nu ai indoieli...
Quote:
iar tu in mod cert esti mai slab ca uleiul asta pentru ca chiar nu stii cu ce se mananca (asa traduc eu faptul ca tu spui ca stii TOT)
Fara indoiala ca nicodata nu poti sti absolut tot in niciun domeniu. Afirmatia mea este clar hazardata. Insa daca ne comparam...Nu mai continui...
Ma jignesti din nou cu nesimtirea specifica badaranului neinformat. Nu-i nimic. Venind de la tine jignirile sunt adevarate laude.
Quote:
in final , cat de bun este RL pentru TwinSpark?
nu prea bun, detergentii respectivi prezenti in numar mare in comparatie cu alte uleiuri pot curata prea bine un TS si pot micsora compresia lui.
asta nu o spun eu, e concluzia din raportul de analiza
Unde ai vazut tu in raportul de analiza prezenta in cantitate mai mare a detergentilor? Asa se face compresia la "teseu"? Pe "mizerie"? Daca se "curata" fierul, "moare" motorul? Asta se intampla mai ales la Galati sau oriunde in tara?
Ai idee carui element i se datoreaza proprietatile detergente speciale ale acelui ulei? Eu, in "slabiciunea" mea, pariez ca nu...
Nu are rost sa mai stau pe aici...Pute a "istetime romaneasca" in stare pura.
Ramaneti cu bine si mult noroc cu Selenia voastra! Va meritati reciproc!
Sa fiti iubiti!