beta.geminorum Quote:
Paranteza:
Distributia a fost schimbata la 126k km, slava cerului, pentru ca,
cu fosta AR 147 1.6/120, dupa ce am cumparat-o, cineva mi-a recomandat sa o duc la domnul Mihai din Timisoara, eu fiind din
Timisoara, si, datorita ignorantei mele si vicleniei dansului, banii mi-au fost incasati pe distributie, dar aceasta nu a fost schimbata,
nu am avut parte de un bon fiscal, sau factura pe piese (masina avea 64k km), iar la 93k km, a cedat pompa de apa si a sarit cureaua
(consumabile care la autopsie s-au dovedit a fi cele originale, nu stiu pe ce considerente).
Deci mare grija cu acest mecanic Mihai din TM, daca va hotarati sa o fgaceti la el, cereti si garantie si piesele vechi, ideal ar fi sa stati langa el cand face treaba,
pentru ca are prin atelier ceva ramasite de Alfe.
Inchid paranteza!
am sa-ti raspund pe scurt si punctual la paranteza ta ,nu consider ca forumul este locul potrivit pentru a rezolva probleme contradictorii.
1. la 147-le tau s-a schimbat axa cu came(second hand de la Bucuresti ,cred ca de la Alex Mirica) ai mers fara ulei,mai aveai ulei cca 1,2 l in baie cand ai adus masina la mine,camele de la cil.4 erau rotunde
S-au schimbat 6 tacheti afectati,
De comun acord am stabilit sa faci 2000-3000 de km pentru a vedea daca e o problema de ungere in chiulasa (infundata,etc)
urmand sa revii sa schimbi toata distributia(inclusiv variatorul de faza) daca totul e in regula (din considerentele tale de natura financiara precum determinati si de faptul ca distributia fusese schimbata la 58000 km dupa stikerul lipit pe capac))
S-au verificat rolele si pompa de apa(pareau recent schimbate)
S-a pus curea de distributie NOUA marca GATES
Ai mai revenit dupa ceva timp sa-ti schimb conducta de la aripa masinii la rezervor,ai uitat la mine un colet cu ceva balamale laptop,care si acum e prin atelier nedesfacut,ai ramas dator cu vreo30lei contravaloarea a cateva coliere pentru ceea conducta si dupa aceea tacere nu ai mai dat nici un semn de viata.
Bonul de casa pentru elementele comandate, ulei ,filtru tacheti curea distributie garnitura capac ,simeringa ax came a fost emis ,daca ai fi vrut factura trebuia sa-i dai datele firmei lui George sa-ti emita factura
Ramasitele de Alfe de care vorbesti sunt de Alfa 33 (motor ,transmisie completa 4X4) dar in ignoranta pe care singur o recunosti nu am pretentii sa-ti fi dat seama.
Esti UNICUL posesor de alfa care a avut probleme,dupa ce masina trecut pe la mine,dar problema a fost determinata chiar de tine prin ignorarea sfaturilor primite si prin nerespectarea planului stabilit de lucru.
Mie mi se parea normal in momentul in care au aparut problemele la masina sa vii la mine dar in contextul in care nu ai mai dat nici un semn de viata,ti-a fost mai usor ca din fata tastaturii sa arunci cu noroi asupra reputatiei mele.
Nu te obosi sa dai replica la acest post,repet,forumul nu este locul adecvat pentru asa ceva,nu o sa-ti raspund,eventual doar scuzele publice
Daca vrei sa mai discutam pe tema asta ,oricand dar fata in fata.
Rog un moderator daca postul nu este in aria adecvata sa-l mute
Multumesc
Informatiile astea nu sunt tocmai cele care reflecta realitatea, dar sunt de acord ca nu e locul unde se rezolva problemele personale.
Ai P.M. si am considerat ca e bine sa dau un sfat, care nu era neaparat sa te ocoleasca, ci sa isi faca timp sa stea acolo in timpul lucrarii si asta mi se pare universal valabil, cu anumite exceptii probabil, nu e vorba doar de tine.