Inainte de a intra pe anunt va rog sa cititi cu atentie ce va spun, am sa dau cat mai multe detalii pentru a putea fi ajutat cat mai bine. Numele meu este Mihai si am 28 de ani. De la nastere am un handicap locomotor (merg mai greu), din acest motiv o masina mi-ar fi destul de utila si dat fiind faptul ca lucrez am luat un credit de la banca pentru ami achizitiona o masina si a o adapta dupa aceea. Initial am pus ochii pe toyota prius, honda civic hibrid, sau masini cu un conum mai redus (deoarece masina imi va fi o necesitate zilnica, naveta la servici plus orice alte drumuri utile sau iesiri in week-end, la un pescuit, etc. ).Criteriul de selectare e CUTIE AUTOMATA, an 2005(minim), pret undeva la 5000 euro maxim, si uite asa am dat peste anuntul urmator, si mi-a cazut cu tronc, la fel ca si cand te indragostesti, pana sa o vad masina ideala era japoneza, consum de prius, bord de honda, caroserie de celica, interior (ceva frumos), eh cum masina aia nu exista am dat peste Alfa Romeo 159, dar singurul lucru care ma pune pe ganduri e consumul, 9-10% in oras fata de 5-6 sau 7(maxim), e un pic de diferenta. Stau in Baia Mare iar drumul spre munca merge pe centura, nu trec prin oras, poate as avea si drumuri mai putine prin oras, deci aici e un avantaj (consumul se mai reduce). Pana la munca si inapoi is vreo 15km, insa in week-end as putea face in jur de 200 sau chiar peste. Acum imi pun intrebarea daca imi permit sa intretin o asemenea masina, desi imi e foarte draga, dar si daca acest anunt merita luat in calcul. Va astept cu pareri si opinii si va multumesc anticipat.
Proprietarul anuntului mi-a spus urmatoarele:
"Buna, da mai este valabil,accept orice test,te pot ajuta si la inmatriculare."
"Masina e super buna din tote puncturile,masina am luat de la reprezentanta din austria,s a predat pentru masina noua (baybec),are toate intrarile inregistrate,intuncuvant carte service la zii,functioneaza perfect toate dotarile,masina trebe vazuta ca se lauda singur."
https://www.olx.ro/oferta/alfa-romeo-159-ID8ZYs1.html