mox_is Quote:
cine-ti garanteaza ca-i un film deosebit?... f multe filme din cele clar "deosebite"..au fost o mare dezamagire...ca de ex:Harry Potter and the Half-Blood Prince, New Moon (noroc ca n-aveam un cutit la indemana), The Hangover , Live Free or Die Hard , 2012, Grindhouse...sa-ti mai zic?! e o chestie de gusturi pana la urma.
Harry Potter? Te asteptai ca Harry Potter sa fie film reusit? no comment!
New Moon? Ala dupa care sunt moarte toate pustoaicele de 14 ani? Nici nu trebuie sa il vad sa stiu cat de bun poate fi. Oricum, l-am vazut si pot spune ca povestea e slaba rau, e o combinatie de "Frumoasa si bestia" cu Blade. Cat de kitsch poate fi combinatia asta? Nu mai zic de replicile alea
Ea: nu-l omorati pe el, omorati-ma pe mine!
El: n-o omorati pe ea, omorati-ma pe mine! s.a.m.d
Hangover, film distractiv, nu regret timpul pierdut, insa e departe de a fi Tarkovsky material.
Die hard 4... Bruce Willis la 100 de ani salveaza iar planeta. Suna promitator...
Unu: Dude, you just shot a helicopter with a car!!!
Bruce: Yeah, I ran out of bullets.
2012... alta apocalipsa, alte desene animate facute pe calculator, chiar nu e cazul sa il vezi ca sa iti dai seama daca e bun sau nu...
Grindhouse: Death proof e de vazut, celalalt in schimb e discutabil, probabil ca nu. Aici chiar puteai lua teapa
Chestie de gusturi? Te referi la film in sine sau la tipul de rip? Daca te referi la filme, da, tine de gust daca preferi sa vezi Vacanta mare sau un film de Kubrick, insa asta nu schimba calitatea filmului
Ce vreau sa zic, nu este asa greu sa intuiesti daca un film merita 2 ore si ceva din viata ta (de obicei sub 120 de minute nu prea se cheama film, nu prea au timp sa faca ceva). In ceea ce priveste TS/CAM ii urasc din tot sufletul pe omuletii aia care se duc sa inregistreze filmele din cinema si polueaza internetul cu asa ceva. Cum pusese unu pe youtube buddha bar inregistrat cu telefonu mobil de pe calculator...
Pana la urma cred ca tine de cat de mult te respecti. Vrei sa vezi filmul acum acum acum acum dar la o calitate jalnica, astepti 1-2 luni sa apara un rip decent ca nu iti arde casa, sau eventual te duci la cinema daca iti convine pretul si ambianta.