Am fost azi pe la tara cu cea mica si am lucrat si la masina sa o aduc cat de cat la normal.
- am schimbat uleiul si filtrele dar am uitat sa resetez service counter-ul.
- am schimbat placutele si discurile pe fata. Ajunsese la senzor pe placutele vechi insa cred ca primeam eroarea sporadica de placute deoarece buza consumata a discului taiase partial firul de la senzor. Deci cu alte cuvinte senzorul ala nu te anunta doar pt placute dar si pt discuri.
-am reparat firul rupt de la frana mijloc de pe haion. Firul de masa se rupsese detot.
- am dat jos bara fata sa vad ce minuni sunt pe dedesupt.
Am gasit o ureche rupta la far, cea care se prinde chiar sus sub bara. L am pipit cu superglue si am facut si 2 atele mldin tabla pe langa si le-am prins cu nituri. Este mai solid acum decat cand era nou. Am mai gasit o crapatura mica pe care am dat cu silicon pentru sigila bine. Este ok acum insa nu mai bate la aceasi reglaj ca pana acum.....deci clar e ceva miscat acolo....
- am inpins aripa la loc deoarece ea era cea deplasata acolo unde se vedea luftul. Am masurat luftul chiar deasupa farului intre aripa si capota si sunt 7mm si pe stanga si pe dreapata.....cam mult dar cred ca asa era mereu.
- am spoit putin bara cu un rosu de alta culoare. Macar sa nu mai arate lovita de la distanta

. Nu stiu daca chiar vreau sa o repar repede....chiar vreau sa gasesc pe cinevavcare stie bine rosso competizione.
Ce bube au ramas:
- de resetat serviceul si uleiul
- schimbat si vopsit bara
- trozneala aia tot se aude la roti chiar si dupa schimbul placutelor. Chiar nu pot sa-mi dau seama de la ce este si rezoneaza fix in tablile de protectie la discuri. Se aude f incet si doar daca deschizi geamul sau esti in afara masini atunci cand dai din volan stanga dreapta.
Cam asa arata dupa ce am lucrat la ea.