tudyniuz Quote:
alex159jtd Quote:
10,7, nu 12. Aberezi grav... pustiule!
Bai mosulica. Ia intra chiar si tu pe net, si uita-te putin la performantele lui 8v. Chiar si tu poti realiza ceva, nu sunt ele cele mai slabe dintre toate motoarele de pe 159? Mai lasa-ma cu resoftarea ta. Mai baga inca un 8v sub capota si tot n-ai destule valve. Deja ma enervezi. Alea 10.7 secunde daca le-ai cronometrat tu, e degeaba. Vorbesti prostii cu performantele motorului ala. Ala e motor facut pentru consumuri mici. Daca imi zici ca iti consuma 6 o sa te cred, dar cand imi zici ca faci un 16v, imi vine sa
Ii respect pe cei care au 8v si spun, da domne, l-am luat pentru consum. Ii inteleg. Dar arogante precum arati tu pe aici cu performantele acelui motor ma fac iar sa
Am fost mai direct de data asta. Poate pricepi. Cu frumosul ti s-a tot explicat. Acum poate bagi ceva la cap.
Esti penibil, ce sa zic:
10.7 SECUNDE E CONSUMUL DAT IN CARTE FARA NICI O RESOFTARE, nu ce am cronometrat eu!
Invata sa cauti pe net...
9 din 10 posturi pe care le faci sunt aberatii. Mai era un post in care spuneai ca posesorii de 2.4 nu pot sa mearga incet ca e masina prea puternica si d-aia obtin consumuri mai mari. Dar a sters postul un moderator! CAT DE PENIBIL suna.
O masina cu 8.3 secunde de la 0 la 100 e o racheta... inseamna ca in fosta mea masina pe care am condus-o 5 ani si care avea 0-100 7.1 secunde, eram STIG la volan non-stop!
Te rog eu, mergi la scoala, nu mai chiuli la seminarii, pana mea nu stiu, fa ceva cu viata ta, dar nu mai posta aberatii pe net!
Nu e posibil sa stam cu totii sa citim toate elucubratiile fanteziste ale unui pusti care a pus mana pe covrig alaltaieri...
Multumesc,