sa tragem concluziile...
Azi am fost la Cristi, eram curios sa vad cum i s-a schimbat masina dupa remap. El avea 105cp si eu am 120cp, raspunsul masinii mele pe loc, la apasarea pedalei de acceleratie: inexistent, la el: sa-i spunem prompt, nu e ca la o masina puternica, dar acul turometrului se misca, adica nu mai are lag daca se poate spune asa. Fata de masina mea pana la 3000rot, Alfa lui Cristi trage mai bine, pe langa asta simti cand masina trage, deci si in mers masina raspunde la acceleratie. Dupa 3000rot nu mi-am mai dat seama si cred ca nici el, adica nu pot spune ca trage una mai bine ca alta atunci cand sunt turate. Deci softul isi face treaba si da, a meritat sa-l faca.
Referitor la partea cu consumul, Cristi nu merge chiar normal, nu in sensul rau, adica nu merge la consum intr-un cuvant, de aici si consumul de 7,5l, acelasi drum l-am facut si eu si am scos tot 7,5l, iar cand vezi serpentine nu poti sa nu accelerezi
. Oricum pe drumul pana in Poiana nu cred ca poti sa scoti un consum bun-econom, iar 7,5l si eu cred ca e bine - pentru o plimbare la munte.
@madkat, eu am scos pe 100km un consum de 5.8l, am pus pilotul la 90km/h, la km 100 pe autostrada si aia a fost, nu ma grabeam si chiar am vrut sa vad daca se poate un consum bun, s-a putut, dar batraneste. In schimb, azi cand am venit la Bucuresti in bord mi-a aratat 8%...in functie de cum mergi asa e si consumul.
M-a surprins placut evacuarea lui Cristi, suna foarte bine iar in ritmul meu de mers in oras e chiar ok, daca schimbi intre 2500/3000rot totul e bine, isi face simtita prezenta dupa 3000rot, nu stiu cum ar fi la un drum lung si daca ar fi deranjanta.
Per total masina lui Cristi e foarte tare, sunet, aspect, un 147 facelift ce-mi place, chiar tare!