Asa cum ziceam si pe topicul Mini WUD-ului QV , probabil nu voi mai avea parte de ceva care sa ma bucure atat de mult cum a facut-o masina asta .
Motor ca asta nu mai exista si nici nu se va mai face . E genul de masina pe care sa o pastrezi pe viata , sunt sigur ca va intra in "manualele" de istorie auto . Cine are ocazia sa cumpere un 3.2 , sa o faca , se va bucura in fiecare minut in care il aude maraind ... Da , sunt trist ca pleaca de la mine , dar ma bucur ca are sansa sa ajunga la cineva care il apreciaza . Valentin a intrat de putina vreme in grupul nostru elitist si arogant cand vine vorba de "restul lumii"
dar a facut-o frumos ... Intai o Brera ( frumoasa rau ) si acum cireasa de pe tort , un GT 3.2 V6 , ultima Alfa cu motorul asta incredibil ( vorbesc de busso , nu are legatura 3.2-ul jts ) . Am incredere in el si stiu ca va avea mare grija de GT asa cum trebuie , deja mi-a demonstrat asta
. Inainte de a pleca spre noua lui casa , GT-ul a primit din partea lui Valentin o distributie noua si va parasi capitala in siguranta , din punctul asta de vedere . Inteleg ca tzzivii a avut ceva de furca , nu e usor cu un 3.2 V6 , dar s-a descurcat bine si masina merge impecabil .
Topicul acesta , care a fost bucuria si mandria mea in anii petrecuti alaturi de GT , se va inchide iar Valentin isi va deschide unul nou daca va vrea . Asa vreau sa stie lumea masina pana in momentul in care a plecat de la mine . O sa il rog pe Valentin sa puna o poza cu GT-ul la noua lui casa dupa care il rog pe antonel sa inchida topicul .