It is currently 14 Nov 2024, 23:03

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 360 posts ]  Go to page Previous 110 11 12 13 14 15 Next
Author Message
PostPosted: 22 Aug 2012, 09:34 

As vrea un raspuns clar si cat mai sigur, pt ca, din pacate, e singurul loc in care pot veni.

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 22 Aug 2012, 09:52 

gabrieldima Quote:
Oameni buni , colegi , amici, prieteni , cum ziceam, anul asta sunt complet paralel cu Festul insa este irelevant pentru mine , realizez ca imi doream un astfel de eveniment la care sa merg in orb, sa nu stiu nimic... nu detalii , nu programari sau sincronizari, nu Metro sau aprovizionare, nu Piata Sfatului sau mai stiu eu ce ... doar ,Cuore Sportivo inspirat si respirat de cateva zeci de oameni in combinatie cu aerul tare de munte !
Acst club a ajuns cumva la maturitate si numarul nostru este mult prea mare pentru a fi inghesuiti intr-un loc/program anume.

Mi-as dori sa mai pot face gratare pentru voi insa ar insemna sa mor de epuizare, mi-as dori sa va distrez pe toti , dar mi-as termina programul pentru multi ani si ma bate nevasta, mi-as dori sa beau cu fiecare dintre voi insa ar trebui sa ma inviati din ora in ora, asta e ce simt alfistii ... pana la capat sau nimic ! Mai bine tace inima decat sa ma opresc la jumatate , mai bine crapa pistonul decat sa apas frana !

Vreau sa imi revad prieteni deveniti amici din cauze geofinaciaropolitice , vreau sa-i strang in brate !
Vreau sa cunosc multe din pseudonimele de pe forum , daca nu sunt uraciosi o sa-i strang in brate si bem un spritzen !
Vreau sa pot bea un pahar cu prietenii mei vechi, se stiu, ne stim, avem nevoie doar sa nu ne mai sune telefoanele :) vreau sa-i strang in brate !
Vreau sa depanam povesti din primul, al doilea, al treilea ......samd Fest pentru cei nou veniti ... de oriunde ar fi ei veniti ! Sunt Bineveniti ! Din pacate fiind prima tura nu-i strang in brate :) Evident sexul opus mie este scutit de la aceasta regula si ma poate lua in brate direct si fara avertizare pentru o mai buna integrare in ecuatia evenimentului !
Mai am un singur dor :)) de mor , sa imi cantati intr-un 3.2 Major !
Imi permit sa fiu un pic (doar un pic) in dezacord cu acest punct de vedere.
Pot intelege si mi se pare admirabil spiritul de prietenie existent intre multi dintre membrii mai vechi sau mai noi ai Alfa Club. Imi doresc sa impartasesc si eu din acest spirit, chiar daca nu pot face act de prezenta intotdeauna, fizic, cel putin, la intalniri.
Dar, pana la urma, activitatea unui club de marca, gen Alfa Club, ar trebui sa insemne mai mult de atat. S-a pus mult suflet in dezvoltarea acestui club, si e normal, fiindca Alfa asta inseamna in primul rand: suflet, dar ar trebui sa ne gandim ce variante exista acum: sa ramana un grup de prieteni, dar, inevitabil, sa devina o gasca (frumoasa, dar o gasca), sau sa treaca la un nivel mai deschis, mai impersonal, poate, dar bazat, de fapt, pe un lucru comun: pasiunea pentru Alfa Romeo, si mai putin pe prietenii personale.
Ce vreau sa spun, si nu mi-o luati in nume de rau, este: imi pare bine ca s-a ajuns, pana la urma, la decizia de a avea si o intalnire oficiala, de prezentare, la Brasov, pentru ca, pana la urma, asta ar trebui sa fie punctul culminant al unui Alfa Fest. E admirabila decizia cu Transfagarasanul (si organizarea aferenta), e admirabila dorinta multora de a se vedea si a se bucura unii de prezenta celorlalti, dar asta e o intalnire de grup, nu un Alfa Fest, care s-ar putea, de ce nu, intampla oricand lumea are chef de party, munte si condus.
La limita va expun un caz (nereal, as zice): daca nu mi-ar face placere compania si persoanele (fizice) ale unora sau multora dintre membrii clubului, ce variante as avea, in afara de o intalnire, generala, de prezentare? Daca nu vreau, sau nu pot, sa particip la socializarea de pe Transfagarasan?
Si, cu acestea fiind zise, va spun: de-abia astept sa ne vedem la Brasov (fiindca asta e tot ce pot face). :wave:

PostPosted: 22 Aug 2012, 10:07 

lucianm Quote:
Dar, pana la urma, activitatea unui club de marca, gen Alfa Club, ar trebui sa insemne mai mult de atat. S-a pus mult suflet in dezvoltarea acestui club, si e normal, fiindca Alfa asta inseamna in primul rand: suflet, dar ar trebui sa ne gandim ce variante exista acum: sa ramana un grup de prieteni, dar, inevitabil, sa devina o gasca (frumoasa, dar o gasca), sau sa treaca la un nivel mai deschis, mai impersonal, poate, dar bazat, de fapt, pe un lucru comun: pasiunea pentru Alfa Romeo, si mai putin pe prietenii personale.
Ce vreau sa spun, si nu mi-o luati in nume de rau, este: imi pare bine ca s-a ajuns, pana la urma, la decizia de a avea si o intalnire oficiala, de prezentare, la Brasov, pentru ca, pana la urma, asta ar trebui sa fie punctul culminant al unui Alfa Fest. E admirabila decizia cu Transfagarasanul (si organizarea aferenta), e admirabila dorinta multora de a se vedea si a se bucura unii de prezenta celorlalti, dar asta e o intalnire de grup, nu un Alfa Fest, care s-ar putea, de ce nu, intampla oricand lumea are chef de party, munte si condus.
:goodpost:
lucianm Quote:
La limita va expun un caz (nereal, as zice): daca nu mi-ar face placere compania si persoanele (fizice) ale unora sau multora dintre membrii clubului, ce variante as avea, in afara de o intalnire, generala, de prezentare? Daca nu vreau, sau nu pot, sa particip la socializarea de pe Transfagarasan?
+1

PostPosted: 22 Aug 2012, 11:20 

Car: Carla
:goodpost:
In spatele prieteniilor astea de pahar se ascunde, de fapt, un mare haos ! Din experienta Fest-ului de anul trecut mi-am dat seama cat de mult inseamna sa putem avea toate masinile la un loc - pentru mine momentul in care ne-am strans in parcarea din Poiana a fost de departe cel mai interesant - sa putem avea proprietarul langa masina, sa ne cunoastem. Daca ne strangem in bisericute, facem gratare si ne facem pulbere, n-am rezolvat nimic, pentru ca asa ceva putem face in orice carciuma in Bucuresti, sau la iarba verde. Daca nici anul asta nu se va reusi strangerea masinilor la un loc intr-o piata centrala si nu intr-o parcare obscura, voi fi foarte dezamagit si nu cred ca voi fi singurul. Sa fie clar, Transfagarasanul geme de turisti, la Balea abia daca mai poti parca 10 motociclete, nu vad unde ar putea intra 100 de masini. Se stia de un an de zile ca vom avea nevoie de accesul in Sibiu si aveam si precedentul Brasovului. Stiu ca una e Asociatia Alfa Club si alta e forumul, unde fiecare da din degete fara sa faca ceva si mai stiu si ca sunt oameni care depun eforturi mari - inclusiv financiare - pentru organizarea Fest-ului, apreciez si respect asta, dar...

PostPosted: 22 Aug 2012, 11:40 

Car: 115/960
Probabil multi vor fi dezamagiti, pentru ca fiecare are pretentii si asteptari diferite si nu vom putea multumi niciodata pe toata lumea. Insa, dupa parerea mea, evenimentul asta va ajunge la un alt nivel in momentul in care participantii se vor adapta la aveniment, si nu invers. :peace:

Evenimentul de anul acesta se desfasoara pe Transfagarasan si va avea un alt fel de desfasurare fata de anii precedenti. Dincolo de a reuni "gasca", de a ne revedea prietenii si de a depana amintiri la un mic si-o bere, vor exista mai multe momente cand vom forma cu totii o mare coloana AlfaClub ce va strabate Transfagarasanul. Reunirea din Brasov este un moment adiacent, fiind in drumul multora spre casa, si va marca incheierea evenimentului.
Ne-am fi dorit sa fie Sibiu, din pacate, in ciuda eforturilor noastre, am primit un raspuns negativ de la primarie, evenimentul nostru suprapunandu-se cu un alt eveniment de traditie pentru Sibiu. Inca facem demersuri pentru a obtine o locatie cat mai buna in Brasov, insa sansele sa obtine Piata Sfatului sunt mici si aici. De aceea luam in considerare si alte locatii alternative, o ultima varianta fiind chiar parcarea mare din Poiana. E posibil sa anuntam locul final de intalnire chiar si cu cateva ore inainte, ceea ce nu-i o problema avand in vedere ca majoritatea celor prezenti vor veni deja in coloana de pe Transfagarasan.

Oricine este invitat sa ia parte la oricare din aceste momente, chiar daca nu poate sta cu noi pe toata durata evenimentului. Pentru asta o sa facem publice niste numere de telefon de contact pentru cei ce vor sa ni se alature la un moment dat.

PostPosted: 22 Aug 2012, 12:06 

Car: 156
Eu atat sunt curios : ce a facut fiecare dintre noi in legatura cu faptul ca se stia de 1 an de zile ca vom avea nevoie de spatiu de expunere, ce a facut pentru a obtine alte variante alternative decat cele aduse de cei care s-au oferit si implicat sa faca asta de ceva vreme incoace(si culmea, an de an, cam aceleasi persoane:censored: ), sunt curios care este ideea fiecaruia despre cum ar trebui sa arate un Fest si, mai ales, ce a facut pentru a veni cu ceva constructiv si nu doar sfaturi si pareri scrise pe facebook/forum. Cand toate astea se vor reuni intr-un cadru legat atunci cred ca putem critica si mustra pe X si Y ca a facut sau nu ceva dupa placul nostru personal.

AlfaFest-ul de anul acesta va arata asa cum a fost descris el in program, traseul va fi cel mentionat, cine are placerea sa participe la acest haos este binevenit, cine nu, cu parere de rau, il vom saluta in scris pe forum. :peace:

ex: 156 3.0 v6 racecar
ex: 159 2.4 Q4 TI
ex: 156 2.0 JTS
ex: 147 1.6ts 120cp

PostPosted: 22 Aug 2012, 13:36 

Si eu protestez fiindca nu este bine organizat. Dinainte! Si nu, nu ma bag in organizare, ca stiu de la Razvan cata futere de timp, bani si nervi implica.

PostPosted: 23 Aug 2012, 11:02 

Ma simt dator sa intervin si sa spun ca singurul lucru pe care l-am sustinut a fost ca intotdeauna ar fi necesara si o intalnire oficiala de prezentare intr-un loc reprezentativ si relativ simplu de accesat.
Nu contest in nici un fel organizarea findca nu am dreptul moral si, oricum, nu am de ce!

PostPosted: 23 Aug 2012, 11:45 

Car: 159-Brera-Spider916
Intalnirile anuale ale acestui club au fost diferite de modelul european clasic - o zi de dimineata pana seara in care se planteaza niste masini pe o pajiste unde propietarii interactioneaza si admira masinile celorlalti , se bea un cico in picioare si apoi se purcede spre casa ...
Am incercat si am reusit sa legam mai mult decat amicitii sezoniere , avem prieteni si unii chiar rude printre alfisti din toata tara, ne-am oprit mai mult asupra aspectului uman in detrimentul celui tehnic , e adevarat , se creeaza antipatii si simpatii insa nu e nimeni vinovat ca suntem fiecare unici si avem preferinte , pana la comparatia cu prietenia de pahar ca o comparatie cu niste boschetari care se vad seara la buticul din colt ca sa barfeasca si sa se dea in spectacol provocand haos e cale lunga si este o jignire !
Imi vine greu sa cred ca o intalnire exclusiv pentru prezentarea masinilor va avea succes , nu stiu cat de multi sunt dispusi sa bata sute de km pentru o zi in care sa socializeze la rece pe marginea pasiunii comune .
Pe de alta parte sunt de acord ca un astfel de moment trebuie sa existe in cadrul Festului , evident tinand cont de faptul ca este si realizabil sau nu intr-o luna de concedii , concerte, festivaluri, samd
Imi pare rau ca sunt colegi suparati insa fara rautate va spun ca indiferent de complexitatea evenimentului vor exista intotdeauna nemultumiti < ca si in viata de zi cu zi de altfel >
Sunteti liberi sa va spuneti parerile , se iau in considerare , insa la aplicabilitate de obicei raman foarte putine variante , una este sa iti doresti ceva si altceva sa poti sa faci ceva in sensul asta !
Stiu sigur de ce vin eu si banuiesc pentru ce vin majoritatea . Vin sa ma relaxez intr-un cadru placut , inconjurat de oameni care imi impartasesc minim o pasiune, vin sa imi revad amicii si prietenii mai mult decat 10 minute in fuga , vin sa cunosc oamenii cu care interactionez pe acest forum , vin sa mananc si sa beau in picioare sau pe scaun in functie de dispozitie , vin sa ma simt bine pentru ca imi rup din timpul meu putin si nu vreau sa stau incorsetat si nemutumit de ceea ce gasesc , nu am asteptari mari deci dezamagire nu poate exista !
Va doresc un weekend placut cu sau fara noi !

PostPosted: 23 Aug 2012, 14:20 

Car: 156 1.6 TS
gabrieldima Quote:
Intalnirile anuale ale acestui club au fost diferite de modelul european clasic - o zi de dimineata pana seara in care se planteaza niste masini pe o pajiste unde propietarii interactioneaza si admira masinile celorlalti , se bea un cico in picioare si apoi se purcede spre casa ...
Am incercat si am reusit sa legam mai mult decat amicitii sezoniere , avem prieteni si unii chiar rude printre alfisti din toata tara, ne-am oprit mai mult asupra aspectului uman in detrimentul celui tehnic , e adevarat , se creeaza antipatii si simpatii insa nu e nimeni vinovat ca suntem fiecare unici si avem preferinte , pana la comparatia cu prietenia de pahar ca o comparatie cu niste boschetari care se vad seara la buticul din colt ca sa barfeasca si sa se dea in spectacol provocand haos e cale lunga si este o jignire !
Imi vine greu sa cred ca o intalnire exclusiv pentru prezentarea masinilor va avea succes , nu stiu cat de multi sunt dispusi sa bata sute de km pentru o zi in care sa socializeze la rece pe marginea pasiunii comune .
Pe de alta parte sunt de acord ca un astfel de moment trebuie sa existe in cadrul Festului , evident tinand cont de faptul ca este si realizabil sau nu intr-o luna de concedii , concerte, festivaluri, samd
Imi pare rau ca sunt colegi suparati insa fara rautate va spun ca indiferent de complexitatea evenimentului vor exista intotdeauna nemultumiti < ca si in viata de zi cu zi de altfel >
Sunteti liberi sa va spuneti parerile , se iau in considerare , insa la aplicabilitate de obicei raman foarte putine variante , una este sa iti doresti ceva si altceva sa poti sa faci ceva in sensul asta !
Stiu sigur de ce vin eu si banuiesc pentru ce vin majoritatea . Vin sa ma relaxez intr-un cadru placut , inconjurat de oameni care imi impartasesc minim o pasiune, vin sa imi revad amicii si prietenii mai mult decat 10 minute in fuga , vin sa cunosc oamenii cu care interactionez pe acest forum , vin sa mananc si sa beau in picioare sau pe scaun in functie de dispozitie , vin sa ma simt bine pentru ca imi rup din timpul meu putin si nu vreau sa stau incorsetat si nemutumit de ceea ce gasesc , nu am asteptari mari deci dezamagire nu poate exista !
Va doresc un weekend placut cu sau fara noi !
Cel mai :goodpost:

PostPosted: 23 Aug 2012, 15:08 

O singura remarca si inchei, nu cred ca are sens sa iscam o noua polemica inutil: nu cred ca e vorba de suparare, nu vad niciun motiv pentru care cineva ar putea fi suparat, in avans, de organizarea acestui eveniment. Cum zicea si Lucian, in momentul asta chiar nu am ce sa reprosez organizatorilor. Si, chiar daca sunt lucruri pe care eu le-as vrea/vedea altfel, tot nu vad motivul pentru care as face reprosuri cuiva. Fiind o activitate pro-bono, din cate inteleg, cu ce drept sa fac reprosuri si cui? :uhuh:

E vorba de altceva, e (atat de) simplu: asteptarile sunt diferite, de aici si reactiile diferite. dar, chiar si in acest caz, solutia ramane la fel de simpla - cine se regaseste/acheseaza la programul acestui eveniment, si tot ce reprezinta el, participa, cine nu, nu! de retinut: Nu obliga nimeni la nimic!

:peace:

PostPosted: 23 Aug 2012, 17:22 

Daaa'.....ieu cu cine votez?? :alcoholic:
:roll:

PostPosted: 23 Aug 2012, 18:41 

O sa fie frumos... sunt convins. Dat fiind faptul ca n-am facut nimic pentru a avea loc acest eveniment... eu ii felicit pe toti cei implicati in realizarea lui. Nu trebuie sa ne asteptam la mai mult decat la cateva zeci de masini superbe, panorame rare care iti clatesc ochii, zgomot de toba larga, miros de cauciucuri tocite, mancare si bautura buna alaturi de oameni inimosi, veseli si prietenosi. Stiu ca nu am cum sa gresesc cu enumerarea de mai sus, drept urmare... abia astept sa facem coloana lunga pe trans si sa petrecem un weekend placut ce ar trebui sa inceapa si sa se termine cu zambetul pe buze. Si nu uitati... Alfa Romeo are suflet atunci cand este condusa conform specificatiilor, respectiv de oameni cu suflet.

P.S. are cineva 4 capacele cu Alfa Romeo pentru jantele de 17 de 159 care vin standard pe 2.4? :D

Va salut si abia astept sa ne (re)vedem pe Transfagarasan!

PostPosted: 23 Aug 2012, 19:36 

Car: Vespa
Discutii inutile in ultimul ceas . Nu se mai poate schimba nimic pentru anul acesta dar sunt un pic neplacut surprins de reactii de genul "va convine bine , nu , asta e" sau "festul nu se adapteaza la participanti ci invers " cum zice Ege ... Nu exista eveniment fara participanti . Daca ii flituiesti asa , usor usor numarul lor va fi mai mic . Initial s-a anuntat ca fiind eveniment cu participare internationala , cluburile din strainezia fiind interesate dar acum nu se stie daca si cati participanti vor veni din afara .
Sincer as vrea sa invatati ceva din greselile astea si sa acceptati sa ii consultati si pe cei din comunitatea AlfaClub , nu doar sa susotiti pe canalul privat al moderatorilor .
Mi se pare normal sa se discute public chestiuni gen "data evenimentului" , "locatie" si mai ales sa se faca asta DIN TIMP . Asa cu o luna doua inainte nu se poate rezerva o piata cum e cea din Sibiu sau Brasov , locuri recunoscute pentru aglomeratia de evenimente tinute acolo .
Nu palavragesc aiurea , Razvan poate confirma ca mi-am oferit ajutorul inca de anul trecut si cu chestii concrete nu cu trimis mailuri in gol sau dat share pe FB ... Desi mi-a multumit imediat si a ramas ca ma tine la curent dupa ce pune la punct niste detalii asta nu s-a mai intamplat , probabil din neincredere in ceea ce am zis ca pot face ( adus 1-2 sponsori si promovat evenimentul pe cateva posturi radio si poate ceva in presa scrisa ) . Nu cred ca ar fi stricat .
Altfel , mi-a placut ce a zis Gabi Dima , inteleg euforia intalnirii cu vechi prieteni , taclale si relaxare dar trebuie sa recunosc ca la un eveniment la care chemi cluburi de afara cu surle si trambite ma astept sa fie mai mult decat o paranghelie , bauta , bairam cu mici si bere ...
Sper ca veti nu veti lua mesajul meu ca o critica nefondata si mai sper ca veti intelege ca AlfaFest poate fi mult mai mult de atat mai ales daca acceptati si parerile celorlalti si extrageti lucrurile bune din ele . In principiu e urat sa le zici oamenilor ca parerea lor nu conteaza . Nu tre sa ne simtim ca si cum am fi in tabere diferite , noi fiind "pulimea" cum ii place Jaguarului sa zica :) . Reprezentam o marca deosebita , asa ar trebui sa fie si Festul mai ales ala cu participare internationala .
Oricum va doresc distractie super bengoasa si vreme frumoasa .

PostPosted: 23 Aug 2012, 19:45 

Sunt total offtpic, dar vreau sa vin cu o oferta (de luat in seama).
Din pacate nu pot participa la Fest, dar am un steag (1,5*1,5 m) rosu cu logo Alfa Romeo, pe care il pot imprumuta oricaruia dintre voi, care se angajeaza sa aiba grija de el si sa mi-l restituie in aceiasi conditie.
Poate fi ridicat din Dr.Taberei, in seara aceasta...
Va multumesc!

PostPosted: 23 Aug 2012, 20:03 

Cred ca m-ai inteles gresit, mugurel. Ce am spus eu este ca nu vom putea multumi niciodata pe toata lumea (uite, o intalnire cum Dima descria ca se intampla pe-afara poate ca pe el nu-l va multumi :wink: ), si ca uneori lucrurile trebuiesc luate ca atare si incercat de scos maximul din ele.

antonel, frumos gest, incerc sa ajung eu! :peace:

PostPosted: 23 Aug 2012, 20:30 

Inteleg ce zici dar trebuie sa intelegi si tu ce zic ...
Ma uit pe numarul de useri si vad 5mii si ceva ..
Taiem jumate care nu mai intra deloc , sunt morti sau naiba stie . Raman 2600 . Mai taiem 2000 care nu sunt interesati de intalniri . Raman 600 . Taiem jumate care poate sunt plecati din tara . 300 . Taiem jumate care nu au putut ajunge din cauza de job , familie , copii , nunti , botezuri etc . Hai sa nu zic 150 , zic 100 ...
Si acum ma uit pe lista participantilor . Sunt 37 . Ar trebui sa iti zica ceva asta . Ca puteti aduce mai multa lume . Trebuie doar sa faceti concesii si sa faceti cumva pe placul mai multor oameni . Cred ca se pot imbina ambele stiluri expuse ( petrecere intre prieteni si ceva tematic ) . Zic si eu .
Si ca tot zici de Dima ... Eu cred ca ar fi venit oricum . Si pentru a reintalni prieteni vechi dar cred ca i-ar placea sa discute si cu un strain pasionat de Alfa dar care nu haleste si bea pana cade jos .

PostPosted: 23 Aug 2012, 20:30 

antonelcodreanu Quote:
Sunt total offtpic, dar vreau sa vin cu o oferta (de luat in seama).
Din pacate nu pot participa la Fest, dar am un steag (1,5*1,5 m) rosu cu logo Alfa Romeo, pe care il pot imprumuta oricaruia dintre voi, care se angajeaza sa aiba grija de el si sa mi-l restituie in aceiasi conditie.
Poate fi ridicat din Dr.Taberei, in seara aceasta...
Va multumesc!
Adjudecat! Ege...

PostPosted: 23 Aug 2012, 20:48 

Car: 156
Mugurel, hai sa asteptam putin sa treaca evenimentul si tragem apoi linie si judecam cate masini/cati participanti vor fi onorat cu prezenta. :peace:

ex: 156 3.0 v6 racecar
ex: 159 2.4 Q4 TI
ex: 156 2.0 JTS
ex: 147 1.6ts 120cp

PostPosted: 23 Aug 2012, 21:27 

Car: 166/Spider/159/Dedra
poate sa dea cineva detalii despre Brasov (TBC)? unde este locatia?

Alfa Giulietta 2.0 JTDM
Alfa 159 SW 2.4 JTDM

PostPosted: 23 Aug 2012, 21:48 

TBC

PostPosted: 23 Aug 2012, 23:42 

Car: 159-Brera-Spider916
mugurel Quote:
Si ca tot zici de Dima ... Eu cred ca ar fi venit oricum . Si pentru a reintalni prieteni vechi dar cred ca i-ar placea sa discute si cu un strain pasionat de Alfa dar care nu haleste si bea pana cade jos .
Nu cadeam jos faceam la el poc la scafarlie cu polonic si tot cadeam jos bre , iti zice Ismail tie !

PostPosted: 24 Aug 2012, 00:38 

Eu cred că mulţi dintre voi nu aţi fost la întâlnirile celor de afară. Alfa Fest este un eveniment care indiferent de carcoteli a ieşit de fiecare dată mai interesant decât ce am putut vedea în alte ţări.

Cât priveşte centrul unui oraş, un Sibiu sau Braşov sunt locaţii în care s-au investit mulţi bani tocmai pentru a stimula turismul. Primariile acestor oraşe preferă oricând banii organizatorilor de evenimente în detrimentul unor băieti care vor să îşi etaleze maşinile. Fără un sponsor mare care să susţină costurile unui eveniment plătit nu prea faci treabă. Am ajuns să mă rog de cunoştinţe să mă ajute să obţin ceva în Braşov după ce la Sibiu am primit un răspuns negativ clar şi răspicat de la primar. Mâine voi află şi locaţia exactă din Braşov. Probabil 10% şanse pentru Piaţa Sfatului, 40% şanse pentru parcarea cetăţii şi 50% pentru cea din Poiană.

Mugurel, ştiu că mi-ai scris la un moment dat. Primesc însă multe mesaje şi dacă cineva nu revine cu mesaj se întâmplă să uit.

Ne vedem cu toţii mâine.
Somn uşor

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

PostPosted: 24 Aug 2012, 01:04 

Somn usor, pentru cine o sa aiba somn! :lol:

PostPosted: 24 Aug 2012, 01:10 

firestarter Quote:
Mugurel, ştiu că mi-ai scris la un moment dat. Primesc însă multe mesaje şi dacă cineva nu revine cu mesaj se întâmplă să uit.

Somn uşor
Aaa , e ok daca ai uitat . Credeam ca ai fost foarte prins cu organizarea ...

Post new topic  Reply to topic  [ 360 posts ]  Go to page Previous 110 11 12 13 14 15 Next

All times are UTC+03:00