alexmirica Quote:
Am facut azi-dimineata la cafea un preview cam cum sa afiseze pe LCD-ul ce urmeaza a fi montat in locul vechiului instrument situat intre vitezometru si turometru:
Blank.jpg
Pe langa martorii originali care vor fi afisati sub forma de pictograme in partea de jos a LCD-ului, se vor mai afisa temperatura si presiunea uleiului de motor, culoarea valorii modificandu-se in functie de plaja in care se afla, gen:
Presiune ulei - 0-1.5 bar = rosu, 1.5-3 bar = galben, 3-6 bar = verde, 6-8 bar = galben, >8 bar = rosu.
Temperatura ulei - <35 grade = rosu, 35-75 grade = galben, 75-100 grade = verde, 100-120 grade = galben, >120 grade=rosu
Culorile sunt pur si simplu informative, ele pot fi setate foarte usor in meniul de setup al instrumentului.
In dreapta martorului de Cruise Control va fi afisata viteza la care este setat.
Cam atat. Nimic complicat.
Am facut proba, este foarte lizibil in orice conditii de luminozitate.
Te salut Alex.
Am tot urmarit topicul tau,cred ca esti unul din putinii/ultimii care mai ingrijesc un 156 cum ar trebui.
Legat de proiectul acela cu infocenterul ce vroiai sa il faci,mai ai detalii,ai reusit sa il finalizezi cumva?