Oameni buni , colegi , amici, prieteni , cum ziceam, anul asta sunt complet paralel cu Festul insa este irelevant pentru mine , realizez ca imi doream un astfel de eveniment la care sa merg in orb, sa nu stiu nimic... nu detalii , nu programari sau sincronizari, nu Metro sau aprovizionare, nu Piata Sfatului sau mai stiu eu ce ... doar ,Cuore Sportivo inspirat si respirat de cateva zeci de oameni in combinatie cu aerul tare de munte !
Acst club a ajuns cumva la maturitate si numarul nostru este mult prea mare pentru a fi inghesuiti intr-un loc/program anume.
Mi-as dori sa mai pot face gratare pentru voi insa ar insemna sa mor de epuizare, mi-as dori sa va distrez pe toti , dar mi-as termina programul pentru multi ani si ma bate nevasta, mi-as dori sa beau cu fiecare dintre voi insa ar trebui sa ma inviati din ora in ora, asta e ce simt alfistii ... pana la capat sau nimic ! Mai bine tace inima decat sa ma opresc la jumatate , mai bine crapa pistonul decat sa apas frana !
Vreau sa imi revad prieteni deveniti amici din cauze geofinaciaropolitice , vreau sa-i strang in brate !
Vreau sa cunosc multe din pseudonimele de pe forum , daca nu sunt uraciosi o sa-i strang in brate si bem un spritzen !
Vreau sa pot bea un pahar cu prietenii mei vechi, se stiu, ne stim, avem nevoie doar sa nu ne mai sune telefoanele
vreau sa-i strang in brate !
Vreau sa depanam povesti din primul, al doilea, al treilea ......samd Fest pentru cei nou veniti ... de oriunde ar fi ei veniti ! Sunt Bineveniti ! Din pacate fiind prima tura nu-i strang in brate
Evident sexul opus mie este scutit de la aceasta regula si ma poate lua in brate direct si fara avertizare pentru o mai buna integrare in ecuatia evenimentului !
Mai am un singur dor
) de mor , sa imi cantati intr-un 3.2 Major !