Situatia sta in mare parte cam asa cum zice dl. Admin... Mare parte din BMW-istii din RO sunt manelisti, amarati de s-au imbogatit peste noapte si au pus si ei prima oara pe un CD-player si au infipt in el un CD cu Adi, etc. Asta e. Asa e peste tot, asa e la marcile premium, de-aia figuristii nu au Alfa, pt. ca sunt prea putine

Oricum nu pot sa remarc faptul ca dl. Admin e usor indoctrinat pe aceasta marca de masini, care sa fim seriosi, sunt frumoase 2-3 modele recente, de cele vechi nu ma pronunt ca nu le stiu TOATE, dar au si ele MARILE lor minusuri, cum ar fi TRACTIUNEA fata, si faptul ca tehnic nu prea sunt asa gandite, si la finisaje interioare sunt la nivel de SAAB, pt. ca itelienii cand le proiecteaza le proiecteaza la o bauta si de-aia uita de partea tehnica.

Ei se concentreaza mult pe curburi si forme pt. ca sunt un popor usor afemeiat si vicios, se stie asta, nici o problema din partea mea

Alfa sunt niste masini pt. superstitiosi, care se bazeaza pe sentimente nu pe fapte (cuore sportivo) pe cand masinile germane sunt pt. acei proprietari care se rezume la fapte, la practica, nu prea isi asculta "inima", pt. cei realisti. Masinile asiatice ies din discutie pt. ca sunt chiar niste mizerii marea majoritate, pe cand italienii si nemii faceau curse pe circuit ei inca mancau orez stricat cu batzu

In fine, sper ca acest post sa nu supere pe nimeni pt. ca nu e rau intentionat, eu nu sunt rau intentionat, nu am nimic cu comunitatea Afla(sa nu creada nimeni ca m-am inregistrat pe acest forum ca sa fiu "gica contra" adica bmw vs. restul ca eu nu gandesc asa), chiar mi-ar face MARE placere sa fac parte din ea si intr-o buna zi voi face, dar nu cu un 147... NEVER

Nu e genul meu de masina, prefer un 145 de 10 ori mai mult. Cui nu ii place modelul postat de mine e mincinos

Cu doar 22500 USD se poate modifica incat sa obtina pe dyno 1000cp

cu un look stock