@antiloop imi pare rau ca nu te-am cunoscut personal la Fest vad ca gandim la fel! De fapt topicul trebuia sa se cheme ceva de genul "Neplaceri createla alfa fest 2009" ca vina nu este 100% a patroanei de acolo, ea este pur si simplu un comerciant care incearca sa traga pe turta ei asa cum fac majoritatea in tara asta, deci parerea mea lucrurile trebuiau discutate si clarificate foarte limpede dinaintea festului: ce camere sunt, in ce vile, daca restaurantul este in exclusivitate pt noi etc. dar nu, totul a mers de la sine si Marcel este suparat pe noi ca tot ii reprosam acest lucru, Asa ca @Madkat, mai lasa amenintarile si lasa lumea sa isi eprima opinia despre ce s-a intamplat acolo, nu cred ca trebuie sa deschidem un topic nou pentru discutiile initiate mai sus.
P.S. cand am starnit eu discutia asta pe topicul celalat "ALFA FEST 2009" m-ai fugarit si de acolo ca cica sunt offtopic cu toate ca numele topicului este la modul genral, acum ai facut iar topicul asta in care trebui e sa discutam strict despre casa elena, te rog sa intelegi ca problema nu a fost la ea, ci la noi fiindca nu trebuia sa ne organizeze ea pe noi ci noi pe ea, asa ca ai face bine sa schimbi numele topicului sau sa lasi lumea sa vorbeasaca ca incep sa cred ca nu vrei sa se discute niste lucruri. Sa nu crezi ca nu apreciez faptul ca esti foarte vigilent si ca iti dai tot interesul sa te ocupi de sectiunea asta dar treci un pic in extrema cealalta, te cam joci dea Dumnezeu! Te rog din tot sufletul sa nu interpretez gresit cele spuse de mine, nu am nimic personal cu tine ba din contra te-am cunoscut personal si chiar mi-ai parut baiat OK