It is currently 10 Nov 2024, 12:05

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 26 Mar 2009, 12:11 

Car: Spider & 156 SW
Alexandrus Quote:
Deja exagerati, pe bune. OK, omul scrie cu picioarele, ca pe "mess"(la propriu mess), se contrazice singur, si asa mai departe, dar nici sa fie batut cu pietre nu merita.
Dupa mentalitatea pe care o are, este un pusti(pe linga altele, nu concepe viata dincolo de facultate), nu e nimic rau in asta, toti am fost la acea virsta, deci ar fi corect sa il tratam ca atare, zic eu. I s-a atras atentia legat de limbaj, de idei, de toate greselile, OK, enough is enough, poate ar fi bine sa il lasam sa isi demonstreze calitatea in timp, nu sa il eliminam din start.
Ce s-a intamplat cu tine??? Esti... tolerant. :kiss: :lol:

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 26 Mar 2009, 16:06 

Dragi pasionati de Alfa, observ ca va place destul de mult sa exagerati dar imi mentin in continuare un vocabular decent desi pe topicul acesta s-a vorbit mai mult despre cat sunteti voi de inteligenti, pentru ca folositi cratima si probabil sunteti mai mari de varsta ca mine :samui: . Ma indoiesc , dar as vrea sa evitam aceste discutii si sa vorbim strict lucruri legate de Alfa Romeo. Trebuie sa recunosc ca nu am citit regulamentul inainte sa fac acest topic si probabil de acolo se trag toate dar si voua v-a placut sa exagerati si sa o tineti langa. Fac eu primul pas spre reconciliere pentru ca toti avem un singur lucru sigur in comun, o Alfa si pasiunea pentru ea.:tongue: si e pacat sa o neglijam doar pentru ca sunteti voi rautaciosi si ironici. Daca vreti ne inscriem pe un forum al Ministerului Invatamantului legat de Limba Romana, trebuie sa existe ceva de genul :lol:

p.s: Domnule profesor Victor :smart: , am scris corect? am respectat cerintele acestui site? :clapping:

Audi A4 1.9TDI 2004 (sold)

PostPosted: 26 Mar 2009, 16:53 

Car: 156GTA/Giulia QV
vorba lui Mirica baieti, deja pute rau a offtopic (warn in devenire). acesta este un topic legat de o masina. si atat.

va salut

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 26 Mar 2009, 17:38 

turgon Quote:
Alexandrus Quote:
Deja exagerati, pe bune. OK, omul scrie cu picioarele, ca pe "mess"(la propriu mess), se contrazice singur, si asa mai departe, dar nici sa fie batut cu pietre nu merita.
Dupa mentalitatea pe care o are, este un pusti(pe linga altele, nu concepe viata dincolo de facultate), nu e nimic rau in asta, toti am fost la acea virsta, deci ar fi corect sa il tratam ca atare, zic eu. I s-a atras atentia legat de limbaj, de idei, de toate greselile, OK, enough is enough, poate ar fi bine sa il lasam sa isi demonstreze calitatea in timp, nu sa il eliminam din start.
Ce s-a intamplat cu tine??? Esti... tolerant. :kiss: :lol:
Pai mi-a parut rau ca parca am sarit toti pe el pentru niste defecte ale virstei mai mult. Asa este generatia actuala, si nu le putem da in cap toturor ;) pentru limbajul de "mess", felul de a gindi, etc.

PostPosted: 26 Mar 2009, 19:02 

Car: Alfa Romeo 156
zarya Quote:
13-14 mii p o alfa 166 cu putini km nu mi se pare ca ar fi o masina de criza iar cel care a zis sa o vand sami iau un golf e probabil un frustrat care a facut si el rost d 4 mii de euro sia luat o alfa romeo si se vede cel mai mare fan, dak tiar pune cineva 10.000 euro in brate ai uita ce e alfa romeo.
Eu o sa ma abtin sa comentez ce ai postat pentru ca vorba scriitorului Gelu Negrea "Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti;nu din teama ca le-ai putea pierde,ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le"
P.S-Imi cer scuze pentru offtopic

PostPosted: 27 Mar 2009, 20:34 

ati sarit toti pe om precum hienele .nu asa trebuie sa te porti cu un nou venit pe forum chiar daca voi sunteti membri fondatori si in loc sa ajutati omul stiti doar sa va luati de greselile lui de ortografie.a fi "alfist" nu inseamna sa fii maniac ci inseamna sa ai o ALFA ROMEO.eu am avut si am ALFA ROMEO din 2003(si tot nu ma consider "alfist" ma consider un iubitor de alfa) si nu imi permit sa ma iau de un nou venit pe forum

PostPosted: 27 Mar 2009, 20:42 

Te inseli in 2 privinte. Nu greselile de ortografie au fost catalistul, ci ideile expuse. Greselile, sau mai bine zis limbajul de mess, a fost doar un argument in plus. Iar a fi alfist nu inseamna ca conduce sau detine o Alfa Romeo. Inseamna a fi iubitor si pasionat de Alfa Romeo.
Insa, statistic vorbind, sunt din ce in ce mai putini alfisti pe acest forum.

PostPosted: 27 Mar 2009, 21:03 

GATA!
Terminati aici! Topicul este despre masina omului nu despre greseli de limba si/sau stil de scris. Ati facut critica, sunt convins ca s-a inteles si dupa cum vedeti se fac eforturi pentru a se respecta regulamentul. Eu ma declar multumit. Voi sterge orice post care nu are legatura cu masina lui zarya.
Rog pe autorul topicului sa continue sa-si prezinte masina si sa-si mentina bunele practici dobandite in urma "criticii".
cu stima, Marian Melinte

PostPosted: 27 Mar 2009, 21:56 

andrei cristian nu pot decat sa iti multumesc, am promis ca nu mai fac alte comentarii, vorbim doar despre alfa mea ! Astazi m-a sunat un baiat sa ma intrebe pretul masinii, i-am spus 7500 si mi-a spus in vro 2 randuri ca el vrea neaparat masina asta :scratch: a ramas ca ma suna, sa vedem... Cu siguranta se va instala o mare tristete in mine atunci cand o voi vinde, dar totul va disparea cand imi voi cumpara 166 cu facelift

Audi A4 1.9TDI 2004 (sold)

PostPosted: 28 Mar 2009, 14:41 

zarya Quote:
odata ce te-ai indragostit de Alfa e greu sa scapi :tongue: , dar de ce sa nu recunosc daca as avea o suma mare de bani pentru masina ( peste 18.000 euro , nu mai putin ) mi-as cumpara cu siguranta o masina alta marca. Dar pana o sa ajung sa dispun de aceasta suma :samui: , numai alfa exista pentru mine ! :clapping:

....daca as avea 18k eur l`as lasa pe george fara 159 ....

PostPosted: 31 Mar 2009, 10:29 

Car: AR 156 1.9 JTD
Bafta la vanzare! Uite ca se cauta si Alfa sh. Eu m-am chinuit cateva luni bune sa o dau cu un pret decent, dar fara rezultat.
Salutare!

PostPosted: 06 Apr 2009, 16:51 

Frumoasa Alfa ta, foarte ingrijita.
De acord cu ce ai spus aici. Subscriu. Nu mi-as lua alta masina. Alfa e masina dupa sufletul meu. Chiar daca nu am avut 15000 pt. o Alfa 159 la care visez, sunt multumit de Alfa 156 pe care o posed. Poate in viitor.
zarya Quote:
pei hai sa mai incerc odata sa explic celor care nu au citit TOT ce am scris sau celor care nau inteles ce am scris : ma repet, am zis ca miam satifacut pofta de o alfa 156, vreau so vand sa imi iau TOT alfa dar 166, e mai pe gustul meu, mai limuzina. dak as da 13-14 mii p o alfa 166 cu putini km nu mi se pare ca ar fi o masina de criza iar cel care a zis sa o vand sami iau un golf e probabil un frustrat care a facut si el rost d 4 mii de euro sia luat o alfa romeo si se vede cel mai mare fan, dak tiar pune cineva 10.000 euro in brate ai uita ce e alfa romeo. mam inscris p forumul asta datorita lui mirica si am crezut ca pot vorbi serios cu adevarati cunoscatori si iubitori de alfa , si nu ma indoiesc ca nu exista asa ceva pe acest forum. Iar daca as avea peste 20 d mii de euro in afara de Alfa Spider sau Brera nas avea ce sami iau, as prefera o limuzina,o marca cu traditie si cu o istorie in spate,asa cum este Alfa. Au aparut foarte multi "pasionati" de alfa romeo datorita raportului foarte bun performanta/pret. acum din pacate orice taranoi care are 3 mii de euro poate sasi cumpere o alfa romeo, e pacat. daca o alfa 156, de exemplu ar costa de la 10 mii in sus sar diminua enorm de mult numarul "pasionatilor" de alfa romeo. As vrea sa stiu si eu cati dintre cei d p aces forum au dat mai mult d 10 mii p o alfa 156. sunt sigur k foarte putini. asa ca va rog cei care sunteti "fani" alfa sa evitati topicul meu, eu am inceput usor usor sa invat si sa simt ce inseamna alfa romeo si am avut cel mai bun profesor, pe alex. ciaoo

PostPosted: 24 Jan 2012, 23:59 

Car: alfa romeo
viewtopic.php?f=64&t=17930" onclick="window.open(this.href);return false;
Se pare ca nu ai mai reusit sa o vinzi daca tot ai anunt cu ea.Ti-ai mai luat 166 facelift?

Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00