Frumoasa Alfa ta, foarte ingrijita.
De acord cu ce ai spus aici. Subscriu. Nu mi-as lua alta masina. Alfa e masina dupa sufletul meu. Chiar daca nu am avut 15000 pt. o Alfa 159 la care visez, sunt multumit de Alfa 156 pe care o posed. Poate in viitor.
zarya Quote:
pei hai sa mai incerc odata sa explic celor care nu au citit TOT ce am scris sau celor care nau inteles ce am scris : ma repet, am zis ca miam satifacut pofta de o alfa 156, vreau so vand sa imi iau TOT alfa dar 166, e mai pe gustul meu, mai limuzina. dak as da 13-14 mii p o alfa 166 cu putini km nu mi se pare ca ar fi o masina de criza iar cel care a zis sa o vand sami iau un golf e probabil un frustrat care a facut si el rost d 4 mii de euro sia luat o alfa romeo si se vede cel mai mare fan, dak tiar pune cineva 10.000 euro in brate ai uita ce e alfa romeo. mam inscris p forumul asta datorita lui mirica si am crezut ca pot vorbi serios cu adevarati cunoscatori si iubitori de alfa , si nu ma indoiesc ca nu exista asa ceva pe acest forum. Iar daca as avea peste 20 d mii de euro in afara de Alfa Spider sau Brera nas avea ce sami iau, as prefera o limuzina,o marca cu traditie si cu o istorie in spate,asa cum este Alfa. Au aparut foarte multi "pasionati" de alfa romeo datorita raportului foarte bun performanta/pret. acum din pacate orice taranoi care are 3 mii de euro poate sasi cumpere o alfa romeo, e pacat. daca o alfa 156, de exemplu ar costa de la 10 mii in sus sar diminua enorm de mult numarul "pasionatilor" de alfa romeo. As vrea sa stiu si eu cati dintre cei d p aces forum au dat mai mult d 10 mii p o alfa 156. sunt sigur k foarte putini. asa ca va rog cei care sunteti "fani" alfa sa evitati topicul meu, eu am inceput usor usor sa invat si sa simt ce inseamna alfa romeo si am avut cel mai bun profesor, pe alex. ciaoo