postez consecutiv....
Deja am depasit limita bunului simt, imi pare nespus de rau ca mi-am comandat masina noua de la importator, de asemenea cer scuze voua pentru ca v-am transformat in spectatorii involuntari a unui circ macabru. Sunt in cea de-a douasprezecea saptamana de cand am facut comanda si platit avansul, a trecut o luna de cand am achitat jumatate din masina, in total 60% din totalul masinii, sunt pus de o luna in situatia de a sta cu avansul initial de 10% blocat undeva in contul importatorului, nimeni nu are binevointa sa mi-i returneze pana ce nu achita firma de leasing la randul ei masina, o masina fantoma de care incepe sa imi fie scarba deja, este copilul fortat al unui monstru urat si meschin, un simplu numar pentru costumele cu zambet scolit, insa atat de mult pentru mine...
motto:
v-ati ascunselea.
Termenul de livrare initial si neoficial a fost unul optimist, naivul tanar entuziast usor ezitant si l-a atribuit pana la urma, a inceput chiar sa creada in el cand a fost anuntat ca masina s-a produs inainte de termen chiar si asteapta doar sa fie pusa pe transport pana in tara. Asta a fost insa pe aprox 17.07.08. Transportul care trebuia sa o aduca in tara a venit cu o masina lipsa, lucru observat la aproape o saptamana dupa ce transportul ajunsese in tara. Se mai intampla mi s-a zis, o alta masina era mai aproape de trailer decat cea programata, italienii nu s-au obosit sa o puna pe cea corecta pe transport, prima la indemana le oferea sansa unui cappucino in plus.
Astfel a inceput concediul italienilor, ei au plecat sa-si perpetueze rasa prin Europa, masina a ramas in parcare mascata de un prim rand de praf, eu cu ochii in soare. Costumele zambesc
Usor, m-am resemnat cu gandul concediului programat deja in functie de sosirea masinii va fi facut in lipsa; o luna de miere cu un singur participant, un banc de prost gust.
Prima zi de toamna. Incerc un telefon catre importator. Initial nimeni nu stia nimic despre masina, lucrul incepuse de o saptamana deja, insa un ravas primit in acea dupa-amiaza m-a facut totusi sa sper ca mirele parasit va fi intampinat in fata terminalului de nevasta pribeaga. Insa Nemuritor si rece, importatorul a aflat adevarul in cursul aceleasi zi, masina inca nu avea numar de transport, era in Italia, mai mult, exista marele risc sa fie livrata altcuiva, altei tari, altei lumi, poate mai bune. Insa tanarul roman a fost protejat de adevar, pana astazi cand mi s-a spus sincer ca se va incerca aducerea masinii saptamana viitoare.
Sunt scarbit de un sistem ticalosit, invechit, aproape feudal care a creat atatea mituri urbane.... da, chiar poate fi atat de rau, da, ti se poate intampla si tie, da, mai bine cumperi masina din alta parte decat sa investesti intr-o familie plafonata, ajunsa la maximul capacitatilor personale, deja multumita de status-qvo-ul capatat. Mai multe minti nu creaza o inteligenta sporita. Din pacate monopolul omoara alfisti.
Capul plecat sabia nu-l taie. Impreuna cu Miorita, doua mosteniri cu teribile ecouri in contemporan.
Suntem in saptamana 12. Deja intru in cele doua saptamani de gratie. La sfarsitul termenului contractual voi apela la toate organele abilitate pentru a aduce putina lumina in lumea aceasta intunecata. Costumele rad. Nu stiu ce se va intampla inca, insa aceasta atitudine nu poate continua. Reprezinta tot ceea ce este rau in Romania, indolenta si aroganta, lenea si incompententa, imunitatea oferita de sistemul subred juridic roman. Asta este Romania pe care voi ati creat-o stimabililor, din pacate copii vostri vor suferi consecintele.
La sfarsitul termenului contractual banii recuperati vor fi folositi in achizitionarea unei altei masini, altei marci de masini.
_________________ BMW Z4 sDrive 3.5i
Renault Clio Sport 197
Alfa 159 1.9 mJTD
ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]
http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;
|