Revin cu momente din jurnalul Miei, ca sa nu ramana cineva cu impresia ca daca nu scrii despre ea, inseamna ca e cuminte
))
- prima ei revizie s-a intamplat mai devreme decat am anticipat, pe la 9.300 km, pentru ca deja sesizasem un miros neplacut in habitaclu. Toate bune, la Ionut, la AIT Vest. Am dat in jur de 900 lei + TVA
- am revenit la anvelopele de vara runflat de la Pirelli, pana trecem pe 19, mai induram putin
- intr-o duminica linistita, in care ne plimbam ca fetele, au apucat-o in mers toate erorile pe toate sistemele de siguranta si asistenta, culminand cu check engine, asa ca i-am lasat-o lui Ionut Draghia la Vest. Dupa 2-3 zile de plimbare si verificari, nu a mai replicat comportamentul. Mi-a semnalat @dlbogdan cateva topic-uri pe forumurile din afara, ba caseta, ba bateria.. momentan nu avem un diagnostic. O tinem sub observatie, dar deja au trecut >1.000 km de atunci, deci sper ca doar s-a suparat ca i-am permis unui BMW, intr-o zi linistita de duminica, sa stea in fata noastra..
- juliturii de mai sus i s-au mai adaugat un stop spart de o trotineta, in parcare + o mica tamponare rezolvata cu mare dichis pe parte de PDR la Fara Indoiala si vopsire la DAB Auto. Au iesit dincolo de asteptari toate - ori oamenii de acolo chiar sunt interesati de meseria lor, ori i-am terorizat si au zis sa nu si-o riste cu nebuna… mai aveam 2 ciupituri pe jante pe care le-am rezolvat cu inlocuire, CASCO, tot prin DAB.
Operatiunea a durat o saptamana cu totul, mega operativi oamenii, mi-au dat o masina la schimb si au verificat inclusiv inchiderea portierei spate, care nu calca corect din fabrica.
Inca asteptam stopul de inlocuire, ca sa finalizam dosarele, comandat de 1 luna prin AIT.. ma depaseste intelegerea termenului de livrare..
- ne pregatim de un prim detailing (interior) saptamana asta si de o sesiune foto la propunerea unor amici din presa. Cu ocazia asta, cred ca se cere si lipirea stickerului Alfaclub
)
In afara de asta, continua sa suceasca capete, eu primesc aprecieri in trafic, si nu numai, ca am ales-o si mi-e drag de ea grav.
Pana la cadre dragute, las o poza normala de atentie.