Quote:
Stiu deasemeni ca exista un grup restrans de oameni care s-au simtit exclusi. Respect si nu comentez motivele pentru care ati ales sa nu participati oficial la AlfaFest, cu sau fara cazare, insa pretentia de a beneficia de toate facilitatile celor inscrisi si mai ales supararile ulterioare mi se par o lipsa de respect nu pentru echipa de organizare, ci pentru toti cei 200+ de oameni care au sustinut, inclusiv financiar, evenimentul!
Salutare tuturor!
Initial nu am dorit sa scriu nimic referitor la acest fest, indiferent cum l-am simtit, dar ma vad obligat sa fac acest lucru datorita vorbelor spuse mai sus.
Deci (ca asa incepe orice poveste...), ca raspuns la ceea ce ai spus, te rog sa-mi permiti sa subliniez faptul ca NU ne-am simtit exclusi, ci AM FOST exclusi. Decizia de a lipsi din grupul mare al fest-ului a fost tocmai din
RESPECT fata de cei 200+ de oameni si implicit si fata de staff-ul organizatorilor. Am venit impreuna cu voi la salina si am fost dati afara din parcare (eu am fost chiar de catre tine, dupa ce ai vazut initial ca vreau sa parchez acolo si mi-ai motivat ca trebuie sa degajez terenul ca nu am abtipild). Am tacut din gura si am ingitit galusca, in conditiile in care modul cum am fost dat afara impreuna cu familia din parcare a fost la modul "lipsit de bun simt", in fata prietenilor. Da, am prieteni in grupul de alfisti. Si nu unul !!! Asta in conditiile in care ati permis anumitor masini sa parcheze acolo, cu toate ca nu aveau abtipild, dar erau Giulia si nu 159 (A nu se intelege ca am ceva cu peroanele respective, departe de mine). Eu am iesit si pe plus cu 6 lei, ca nu am platit parcarea
Umilinta a continuat cand reprezentantii salinei ne-au vazut tricourile (diferite de ale voastre ce deh...) si ne-au propus sa intram impreuna cu voi si sa platim la sfarsit. Erai si tu in grupul care a sustinut, citez: "aia cu tricouri rosii nu sunt cu noi!". Nu va costa nimic daca intram impreuna cu voi, ne-am fi platit biletele, numai ca nu am fi stat la coada, iar daca doresti sa spui ca voi aveati ghid platit, fii sigur ca nu am fi stat acolo. Mai mult, daca te-ai fi uitat in jur, ai fi observat ca extrem de multi s-au plictisit de ghid si au luat-o pe cont propriu prin salina.
De asemenea, unul dintre voi a fost intrebat in mod expres daca putem veni si noi la petrecere si ni s-a spus ca nu (si nu mai spun motivele, dar chiar daca aveati o problema vis-a-vis de unul din grupul nostru, nu trebuia sa-i denigrati pe toti). Deci stimabile, cred ca ar trebui sa reconsideri randurile in care sustii ca ne-am simtit exclusi, deoarece ne-ati exclus unii dintre voi (imi pare rau ca folosesc pluralul, dar din pacate au fost mai multi din randurile voastre care au facut gesturi aiurea. Va stiti si va asumati. Fata de ceilalti organizatori care nu au avut de-a face cu povestea, imi cer scuze ca va implic si pe voi, dar nu vreau sa nominalizez musai). Si nu as dori sa expun acum motivele pentru care ati facut chestia asta.
Lipsa de bun simt s-a abatut si asupra celor care si-au platit toate cele si totusi au fost luati in bete de catre unii dintre voi. Ca sa nu mai pun la socoteala ca sotia mea a fost jignita fara nici un motiv de catre una dintre domnisoarele din staff, lucru care sincer, nu cred ca s-a mai intamplat pana acum.
Deci, lipsa de la urmatoarele activitati a fost tocmai din respect pentru ceilalti participanti, inclusiv fata de organizatori si sa evitam sa fim umiliti in fata unor oameni care ne sunt prieteni, doar pentru culoarea tricoului. (Rasism tricoidian???)
In incheiere, daca ai curiozitatea, intereseaza-te sa afli cati dintre alfistii pe care "noi nu i-am respectat", ne-au facut onoarea de a ni se alatura si a petrece timp impreuna cu noi, renuntand la unele dintre evenimentele organizate.
Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa fortezi nota si sa ma obligi sa scriu chestiile astea, dar nu pot lasa chiar asa la voia intamplarii niste cuvinte aruncate pe o pagina, fara ca ceilalti sa cunoasca cat de cat motivele pentru care nu ne-am alaturat si in celelalte zile grupului mare.
Cu aceasta ocazie, doresc sa le multumesc tuturor, inclusiv voua organizatorilor, ca ati participat si anul acesta la AlfaFest si ca am avut bucuria de a revedea prieteni dragi, pe care din pacate nu ii vad decat o data sau de doua ori pe an.
Sper sa ne revedem cat mai curand si sa evitam pe viitor problemele si disensiunile.
PS
littlefoot, AlfaFest ESTE o vacanta cu familia, ca doar asa ne laudam, ca suntem o familie. De asemenea, vezi ca sunt unii care participa la fest si nu isi mai pot permite o alta vacanta (nu, nu este cazul meu, asta ca sa exclud posibilitatea unui comentariu rautacios) si totusi fac sacrificii de a ni se alatura si le imbina pe amandoua. Asta am tinut sa o subliniez legat de un post de-al tau de inainte de fest.
PPS
Nu am nici o problema cu nimeni, nu m-am certat cu absolut nimeni din familia alfelor si nici nu doresc sa fac asa ceva. Va cosider in continuare prieteni, iar daca sentimentul este reciproc, nu poate de cat sa ma bucure. Cei care ma cunosc stiu foarte bine cum sunt si ca doresc sa imi fac prieteni, nu dusmani. Ceea ce am scris mai sus este strict in nume propriu si nu am dorit sa atac pe nimeni, ci doar sa explic pe cat posibil motivele "excluderii". PACE!
ex. Alfa Romeo 156 1.9 JTD - 115CP
ex. Alfa Romeo 156 1.6 TS - 120CP