Oricum, putine chestii interesante de vazut la SIAB, si multe din ele ascunse sau ingradite sau incuiate.
FIAT 500, foarte foarte foarte misto.
Noul A4, iarasi, foarte misto, asta e, Audi face masini frumoase de cind cu A5. Nici inainte nu erau rele, dar acuma...
Noul M3, bleah, neinteresant, prea mult plastic, chiar si grilajul de pe capota motor era din plastic, ceea ce mi se pare cam kitsch. Plus ca in Mai-Iunie am stat o saptamina linga sediul M Sport, am vazut M3 in toate variantele posibile.
Maserati GranTurismo, ingradit, cu pancarda de S-A VINDUT. Nici nu vreau sa ma gindesc ce taran cu bani a trebuit sa vina pina la SIAB sa vada ochii lui o masina de care nu stai neam de neamul lui de inbred ca exista, si sa o cumpere abia dupa ce a vazut-o.
Alfa, inexistent
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Adica nimic ce nu am vazut pe strada, nici macat un 159 TI, ffs.
VW R36, cum zicea si EGE, si Touareg W12, interesante, pe bune. Bine, tot Passat si Touareg sunt, dar...mai cu motz.
Mercedes, tot ce vrei in varianta 63 AMG, crap total, erau inchise in afara de una, si anume S, care avea o piele la interior de toata jena, fara cea mai mica gluma, pielea din Alfe e super mega misto pe linga pielea aia din S, iar pielea din Audi-uri ... mult peste Mercedes. Dupa cele vizitate am ajuns la concluzia ca Alfa si Audi folosesc cea mai misto piele la interior, si nu e nici o gluma sau aluzie sau altceva.
In rest, nimic deosebit, Porsche si Lambo putea sa expuna si poze la ce ingradite aveau masinile, sa le stea in git.
Ce era interesant si a scapat lumii, MV Agusta, gama larga de modele, aveau expus si F4 CC, motocicleta de 100.000 Euro CIP, fara gluma. E cam de muzeu motocicleta, numai carbon, magneziu si titan, opera de arta. Fara pic de gluma, e o Alfa a motocicletelor.
In rest, n-a meritat timpul pierdut si drumul pina acolo.