Sa mai dam praful la o parte pe aici. S-au intamplat cateva lucruri intre timp, nu prea multe.
Cativa km, foarte putini. Cei mai multi facuti la Fest. De atunci din pacate a stat. A ajuns la ~103k km. Pe drumurile de la Fest mi s-a oprit iar motorul de 2-3 ori, de fiecare data pe frana de motor. Zilele trecute cand am plimbat-o putin s-a oprit de cateva ori, la fel pe frana de motor.
S-au schimbat senzor de pe rampa de admisie, apoi senzor de pe pompa de inalte (sper ca nu gresesc) si nimic, face la fel. Ma gandeam sa schimb si pompa de motorina din rezervor, astfel eliminand toate posibilitatile de pe circuitul de alimentare.
Inainte de Fest a trecut putin pe la cosmetica. Astfel:
- s-au curatat si vopsit capete praguri fata pentru ca erau cateva puncte de rugina in spatele rotilor
- indreptat si vopsit aripa stanga fata pentru ca era o cuta pe cantul ei
- pe buza aripilor spate erau cate o mica indoitura si vopsea sarita incepand sa rugineasca - nu imi imaginez cum s-au facut, de la piatra sarita mi-e greu sa cred ca s-a indoit exact deasupra rotii
- vopsit barele amandoua avand cateva urme de sgarieturi.
Din pacate m-am ales cu cateva zona gazate - coltul portbagajului si pe interiorul aripii din spate, unde se inchide usa.
Urmeaza o revizie, nu are km necesari dar are deja mai mult de un an. Tot la revizie poate rezolv si problema cu oprirea motorului, sper sa gasesc timp liber la colegii nostrii de pe forum.
Mai am in plan capace de oglinzi satinate, unui TI nu ii sta bine cu capace negre
si cateva fix-uri minore - parasolar pasager care este rupt si nu mai sta decat la verticala, macara geam stanga spate ... Ahh, era sa uit: am schimbat macara geam pasager intre timp
.
Sa avem drumuri bune si uscate!
Spider 916 ph1 CUP
Spider 916 ph2
Ex:
159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP
MUSTERICA