georgeg Quote:
Cauta-i niste praguri, cred ca e ceea ce ar schimba-o destul de mult si ar da impresia ca e si mai lasata.
P.S. Masina tot pe numele GaiTA e?
George, gând la gând ești, asta e planul in primăvara, sa ii pun praguri și bara spate de GTA+vopsit integral. Bara spate o am deja, am și scaunele, dar mie personal îmi plac cel mai mult cele de T.I care sunt acum pe mașina .
E singurul body kit care îmi place și care ar crea impresia de garda joasa, pragurile normale sunt odioase in viziunea mea.
Mașina este de anul asta pe numele meu, dar am vrut sa păstrez GTA pt ca majoritatea ma știau de “ăla cu numarul GTA din BH” și altceva la momentul transcrierii nu aveam in cap; Chiar stateam și vorbeam cu Paul in perioada aia și am rămas la ideea sa rămân la același număr.
Comunitatea știe ca am 2.4, iar cei din afara habar nu au, copii mai cred ca e vorba de jocul GTA
)
Fac upgrade cu anumite piese de la 156 GTA, pt ca e cea mai frumoasa versiune a modelului, fără intenția de a spune ca am GTA.
V6-ele și sunetul lui nu am cum sa le pun
) De alea te bucuri tu:D
P.S: Las niște poze din 2013 cu mașina , de pe vremea lui Gaița, sa vezi ce tigaie era
)
Sent from my iPhone using Tapatalk