Felicitari pentru masina si pentru faptul cum o ingrijesti.
Am intervenit in discutie datorita faptului ca vroiam sa confirm ca 2.2 este una din masinile pe care o detin si pe care cu mana pe suflet o pot sugera cu mare placere oricarui prieten si dusman...
)
As avea o intrebare la tine, dat fiind faptul ca si eu in acest moment intampin o problema cu planetara, as dori sa iti cer tie si tuturor celorlati colegi de pe forum o parere.
Cand plec de pe loc, dau in fata si in spate si chiar si cand schimb vitezele cateodata se aude un pocnet, mecanicul a zis ca vine de la planetara dreapta din partea CV din interior. Eu ii dau dreptate caci nu poate veni de la cutie ca am inlocuit-o (o poveste mai veche) si nici de la rulment sau stabilizatoare ca au fost schimbati.
OK zis si facut sa zicem ca am detectat problema de unde vine, acuma stau eu si ma gandesc as avea 3 posibilitati: 1. sa schimb toata bascula si am scapat de orice alta banuiala si/sau zgomot..... 2. as putea schimba doar tripoda si am iesit ieftin , avand in vedere faptul ca, capul de planetara nu imi face probleme.....sau 3. daca schimb doar tripoda , ar putea sa fie uzura in carcasa tripodei si sa nu rezolv problema si zgomotul sa persiste chiar daca tripoda este noua.
Mentionez faptul ca nu am desfacut plantara caci am nevoie de masina in fiecare zi.
Poate exista cineva care a mai avut problema asta si cum a rezolvat-o.
Voi ce parere aveti?
Multumesc frumos.