Alexandrus Quote:
Mi se pare aiurea atitudinea asta in care majoritatea celor de pe aici suntem tratati de parca suntem pusti de 14-16 ani necunoscatori total si creduli.
Nu exista nicio rechemare in service a modelului 156 GTA pentru inlocuirea cheasurilor de bord, nu exista nici macar 2 versiuni ale respectivelor piese (indicatoare de bord/ceasuri), P/N corespunzatoare pieselor respective nu au fost inlocuite vreodata.
La 156 GTA, ca de altfel la orice 156, nr. de km reali parcursi de masina sunt stocati doar in ECU, dar nu se pot citi decat cu tester. Ce afiseaza ceasul de bord nu corespunde mai niciodata cu valorea din ECU, nici macar nu comunica intre ele. La o masina corecta cele 2 valori sunt apropiate dar nu am vazut vreun caz in care sa fie FIX la fel, doarerece indicatorul din bord face anumite aproximari.
Vrei sa afli nr. de km reali parcursi, conectezi un tester, FES sau AlfaDiag sau Examiner, si afli.
comanr, e productie <11/2003, nu are anumite elemente care au fost introduse dupa 11/2003.
Eu iti spun doar ce mi-a zis propietaru si am fost cu un preten la unii de sunt reprezentanta alfa in craiova si au confirmat ca masina a fost rechemata sa i se shimbe ceasurile! Daca zici ca km mai pot fi cititi si in alta parte cu atat mai bine, poate confirma sau infirma ceea ce stiu si afirm!
Poze la dimensiunea reala nu pot fi incarcate pe forum aici, ca sa se vada exact!
Poate ca si eu am inceput postul asta cum a zis cineva pe forum ca topic de prezentare/ vanzare dar si voi sunteti decisi sa scadeti meritele masini!
Daca e vreo strategie de ai scade valoarea va chinuiti degeaba! Nu ne cunoastem asta e clar dar pt 2000E cat vehiculati voi la pret nu pun ceasu sa ma trezeasca mai devreme! Asa ca o tin neiscrisa si ma duc cu ea pe platforma la raliuri decat sa o dau in bani astia!
Sunteti interesati de masina doar sa o vedeti sau orice altceva o punem pe orice tester si ii verificati fiecare aspect!
Asa hai sa facem misto de masina omului ca putem ca suntem importanti la noi pe scara pt mine e nesemnificativ...