sorin147 Quote:
2.0 ts sub 12 la suta in oras Nu exista, doar tractat. Cine spune altceva fabuleaza. Am avut 2.0 e drept pe 147 si in 5 ani nu am vazut consum sub 12 in oras.
Am avut 147 de 1.6 de 105 cai si nu am avut sub 11.5 niciodata. Cred ca e o chestie psihologica: cu cat e motorul mai mic, cu atat doresti sa arati 'ce merge masina' si o calci, generand astfel niste consumuri monstru. Acum am 159 de 2.4 si stau tot in zona asta cu consumul (si port si aceeasi marime la pantof, talpa la fel de groasa ca in "tinerete"). Diferenta e de 100 de cai si de frumusetea masinii.
Pentru colegul de mai sus care zicea de comoditatea la drum in Alfa 159. Nu stiu ce interior ai tu, dar eu am pachetul Distinctive si sunt cele mai rele si mai dureroase scaune pe care am stat in viata mea, lucru confirmat de rudele mele care au avut ocazia de a veni la un drum mai lung de 100 de km cu mine. Am condus vreo 700 de km pana in Muntenegru, iar la final am avut nevoie zilnic de masaj in zona lombara -- recunosc ca intre timp am gasit o pozitie mai comoda pe scaun, dar tot il consider ucigas de coloane.
Ma gandeam serios sa caut un interior de TI, dar ma doare sufletul sa mai investesc atatia bani in masina, bani pe care nu ii voi mai scoate vreodata. Mai bine ii tin de (multele) piese de care am nevoie in mod uzual (si poate de niste sedinte de masaj
)
Pentru colegul care zicea ca inainte sa intre in casa se mai uita de 2-3-4 ori la masina -- patesc asta dupa 4 ani de proprietate si inca ma uit cu acelasi drag cu care m-am uitat prima data cand a aparut masina si visam la ea si la fel ca si prima data cand am parcat-o in fata casei mele si nu-mi venea sa cred ca e a mea.