DA, a venit si randul meu sa scriu aici
Alfa Romeo 159 1.8 TBI
Soft recomandat de Tibi , nu m-a interesat foarte mult cresterea spectaculoasa cat stabilitatea deci a avut mana libera sa faca ce vrea.
Dupa mai mult de o saptamana in oras unde am circulat cu medie de 5 la ora si nu am putut vedea mare lucru am reusit sa fac o iesire in weekend pana la Valcea si inapoi. Rezultatul ..... WOW , masina trage din orice treapta cu sete , a doua este putin cam violenta pentru gustul meu caci nu pun puterea jos si o pierd pe scarturi , probabil si anvelopele de iarna au o vina aici.
Plecarea de pe loc este foarte mult imbunatatita , lagul este inexistent acum , imi aduce aminte de GTA
Spectacolul este in depasiri, motorul trage foarte liniar dupa treapta 3 incat nu iti vine sa schimbi viteza, ca idee nu am apucat de la Valcea la Pitesti in nici o depasire sa dau treapta 5 sau 6 in drag , nu aveam unde , din a 4 a deja esti la 160 si trebuie sa franezi.
Va trebui sa rezolv partea de acustica a tobelor , e o senzatie foarte ciudata sa mergi atat de tare si sa nu auzi nimic ... nici de la motor nici de la tobe , zici ca mergi cu ... Tesla .... am abordat cateva viraje stranse pe Dealul Negru mult prea la limita atractiei gravitationale pentru simplul motiv ca nu am constientizat ce viteza am
Pe autostrada inca nu m am distrat mai tare de 200, era ceata si noapte , va urma sa testam si viteza finala !
Consum ... diferentele sunt insesizabile momentan, trebuie sa merg in conditii normale cu masina si abia apoi imi fac o parere, acum pe dus am fost extrem de incarcat si am scos un 10.9 cu autostrada pe pilot 150-160 si restul drumului 80-100 iar pe intoarcere gol si singur in masina 9.8 cu DN mers sportiv si autostrada pilot pe 160 si cateva reprize de 200, consumurile sunt cele de pe bord , urmeaza un consum la pompa pe o distanta mai mare in perioada sarbatorilor.
Deci , posesorilor de TBI actuali sau viitori le recomand cu incredere acest soft, face zambetul larg si fata imbujorata ca unui copil
Multumesc
TiBI