Salut, baieti!
Am fost la Spa Francorschamps weekend-ul trecut, a doua mea experienta la Grand Prix-ul belgian, dupa 2011. Pentru cine e tentat sa mearga acolo la anul, va stau dispozitie cu multe informatii si sfaturi, mai ales. Circuitul si senzatiile ca spectator sunt fantastice, si chiar nu se compara cu nimic. Sa fii acolo si sa vezi cu ochii tai ce inseamna inclinatia teribila de la Eau Rouge-Raidillon, vitezele de aproape 300 km/h cu care urca pilotii , depasirile de pe segmentul Kemmel, etc..!! Iata cateva poze, dupa final. Prima poza este de la Kemmel straight, sector Bronze, in fata ecranului. Experienta ca spectator la Bronze necesita o abordare (program) foarte dificila, pentru ca la Spa este o competitie teribila pt locurile de pe terasele naturale de la liziera padurii. De exemplu, ca sa prinzi un loc bun pe Kemmel cu vedere la ecran, trebuie sa fii la circuit de dimineata devreme. Sunt armate de germani, britanici, nordici, care campeaza langa circuit si aduc cu ei minicorturi , scaune, scari, nebunie totala. L Silver si Gold e alta discutie, am stat la Silver in 2011 chiar dupa La Source, era ca la teatru, puteai intra linistit si cu 15 min inainte de start.
Attachments: |
photo 2.jpg [ 524.49 KiB | Viewed 2721 times ]
|
photo 4.jpg [ 545.7 KiB | Viewed 2721 times ]
|
photo 5.jpg [ 299.32 KiB | Viewed 2726 times ]
|
photo 3.jpg [ 214.95 KiB | Viewed 2719 times ]
|
_________________ Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0T
ex: Alfa Romeo 159 2.4 Mjet Nero Oceano
ex: Alfa Romeo 156 2.0 TS