kornel31 Quote:
Ba da!
kornel31 Quote:
cu totii stim ca sunt praf pe partea electrica,asta da,ca acum 2 sapt. am schimbat sonda lambda [..]
Anyway, nu esti offtopic cu inchiderea, dar acolo nu te pot ajuta ca personal n-am mai intalnit pana acum..
Daca nu sunt offtopic atunci sa-mi prezint un pic problema mea foarte ciudata:
Am inchiderea centralizata pe telecomanda de la alarma(VIPER),precizez ca inchiderea de pe cheie nu imi functioneaza si nici butucurile usilor deoarece un bun samaritean a fortat butucurile portierelor.Problema foarte mare si ciudata este ca dimineata la temperaturile care sunt acum nu se mai deschide,alarma functioneaza,da semnalul insa portierele nu se deschid,cand se incalzeste afara sau bate soarele pe masina se deschide fara nici o problema.Se deschide si la temperaturi joase insa doar daca las o portierea din spate deschisa
,foarte ciudat.
Am fost la un electrician si cand i-am spus de faza cu usa din spate deschisa a ramas blocat si mi-a sugerat sa ma duc la reprezentanta.
Problema nu ar fi asta cea mai arzatoare,marea problema este ca am ramas cu masina in parcarea unui supermarket si am fost nevoit sa ma intorc acasa cu maxi taxi,acum ma rog la divinitate sa bata maine soarele pe ea sa o pot deschide.
HELPPPPPP!!!!
HELPPPPP