sa stiti ca eu mi-am format ideea dar daca vreti sa continuati despre consum nu-i problema, e binevenita orice parere.
ideea e ca din valorile de consum afisate pe aici, atat timp cat nu e vorba de mai mult de 14% nu ma sperii.
cu fiabilitatea la fel - m-am obisnuit sa intretin o masina cu piese nu tocmai ieftine si ca si istoric asa al meu am schimbat cam orice imi suna ca nu e ok, cu cateva exceptii.
avand in vedere cele 2 puncte de mai sus eu nu gasesc pe piata de sh o masina care sa imi placa si mie si prietenei mele mai mult ptr valoarea asta. Adica, pe bune, ce masina mai ok la 3500 eur gasesti mica, automata, piele and stuff, benzina aspirat, cu care sa nu "iti fie rusine" si sa o faci chiar sa arate sa intoarca priviri cu un set de jante bine alese si o vopsea intretinuta?
deci, decizia mea e clara - un da hotarat pana in acest moment. am vrut saptamana asta sa merg cu una dar individul nu o scosese din zapada. nu e o prioritate, am timp. Cel mai probabil o sa fie achizitionata din tari mai vestice.
so, thanks, guys! si parerile pot continua, despre consum si orice subiect.
P.S. istoric vorbind ptr acest topic, m-ati convins sa nu imi iau, apoi sa imi iau, acum ce urmeaza?