bun,deci propunerea mea este urmatoarea,se va deschide un cont la o banca si acolo se vor depune incepand de saptamana viitoare banii pentru avansul necesar rezervarii pentru cazare care va fi cu contract si toate cele si va fi afisat aici pe forum,o prima parte de cumparaturi absolut necesare <visikii,vinulet,bericioaice,haleala gen din toate cate putin ca altfel n am job> dupa care se va anunta suma totala necesara organizarii.
poate pare putin ciudat ca vreau sa facem asta inainte sa stabilim exact unde va fi locatia exacta sau costul pe camera ,persoana,DAR,nu vreau sa mai patim ca data trecuta cand majoritatea au anulat prezenta la intalnire
asa ca,tiparul urmat va fi urmatorul,1.cazare intre 40-70 ron de camera<2 pax> asta e negociabil in functie de numarul de participanti. 2.EXCLUS sa fie hotel,va fi pensiune sau vila sau vile,oricum dotate cu o curte pentru gratar si speram parcare. 3. durata sejurului vostru este negociabila dar nu sub 2 nopti
, 4. cumparaturile se vor face in prima faza de cei care pleaca din Bucuresti de la carrefour sau metro dupa lista de preferinte ce va aparea imediat la aceasta sectiune<tot din banii de avans varsati in cont sau personal catre Alexmirica> binenteles ca micile cadouri specifice zonei din care veniti sunt acceptate si degustate cu drag
<tuica,palinca,slana,diverse> 5. va fi creat un regulament de circulatie pe drumurile publice in coloana<alfaclub>
daca am uitat ceva va rog sa scrieti aici,dar fara multa carcota ca nu i frumos
si ca sa revenim la seriozitate,ca doar vorbesc de portofelele voastre , suma de avans de fiecare
persoana participanta este de 100 ron<la cursul euro din ziua respectiva>
va multumesc pentru intelegere si as vrea sa vad putina activitate pentru ca daca vrem sa facem ceva frumos este nevoie de putina organizare pe care unii o urasc,dar este necesara
,alte sugestii sunt binevenite oricand
.
grataragiu sef gabrieldima
ca o propunere adiacenta celor gasite de voi ma aflu in discutii pentru achizitionarea cazarii in orasul Baile Olanesti,mentionez ca drumul de la Valcea la statiune este absolut criminal<dealul negru,serpentine,popasuri> si consider ca este destul de accesibil pentru toata tara