Barbaru' Quote:
La mine problema e in felul urmator...
Masina trage la fel in mers nu se aude din cate am vazut eu doar cand accelerez o las si accelerez iar brusc...
Mda, asa se auzea si se comporta la mine, la fosta. Doar la accelerari bruste se auzea. N-am mai ajuns sa investighez la ea din pacate (la cea de acum nu am auzit nimic), insa am auzit mai multe marci semnaland acelasi zgomot in mers la accelerari si asta pe strada, eu fiind pe jos si doar la cele pe benzina din cate am observat. Ceea ce nu-mi place este ca mecanicii sunt de tipul "las ca merge si asa", iar eu asta
nu accept. Sunt de genul: inainte nu facea, nu vreau sa faca nici acum, asa ca vreau rezolvarea acum. Nu ma crede pe mine (noi) prosti, ca nu tine. Imi spui cauza pentru ca de asta te numesti mecanic si lucrezi intr-un service. Esti platit si avem totusi asteptari ca tu ca mecanic sa stii cauza acestor sunete care nu sunt deloc la locul lor. Daca esti carpaci nu ai ce cauta intr-un service. Eu asa vad lucrurile. Cine mi-a zis ca e de la avans, totusi nu mi-a zis si solutia, insa mi-a spus ca ar fi din cauza uzurii, dar nu pot crede doar o parere. Am nevoie sa vorbesc cu cineva fata in fata si sa-mi exprime incredere in ceea ce spune. O rezolvare sigur este.