Ia zi drept cate beri bausesi inainte de a posta?
Cypy Quote:
Cred ca s-au interpretat putin gresit unele lucruri, am zis de la inceput ca tipul are clar vina lui dar locul lui e dupa gratii nu in spital sau mai rau intr-un cosciug, nu a omorat pe nimeni!
Inca...!
Cypy Quote:
In locul lui putea fi orice conducator auto care nu a oprit la semnal,
Aici faci referire directa la tine...
Cypy Quote:
......pana la anchetele ulterioare cand au constatat si restul infractiunilor urmand prezumtia de nevinovatie doar asta era singura ilegalitate in momentul impuscarii lui.
E la al cincilea dosar penal, conducea o masina cu numere false si cu permisul suspendat.
Am banuiala ca politistii stiau in urmarirea cui s'au angajat.
Cypy Quote:
....................Tot o dati cu America dar nicaieri in lume politistul nu poate folosi arma din dotare pentru a ucide.
Pai nu a fost ucis nimeni... Nu te mai gandi ca a fost shoot to kill; politistul a tras inspre infractor dar NUMAI faptul ca acesta fugea a facut sa ajunga glontul in rinichi ( bine...mai era si noapte).
.............................
Cypy Quote:
Ne laudam ca suntem civilizati dar avem instincte criminale care tradeaza originea animala a omului.
Te referi la infractor sau la politisti?
..............................
Cypy Quote:
Deci ce ati spune sa impuscam toata populatia (inclusiv surzii, orbii si surdomutii) care nu executa IMEDIAT ordinelor politiei si sa se traga foc in plin, ca la anternamente adica de la piept in sus, de preferinta in zona capului...
Deci cand o sa vad surzi, surdomuti
si mai ales orbi ca o sa fuga de politie cateva zeci de km o sa ma gandesc asupra aspectului...pana atunci nu pot decat sa aprob actiunea chiar si armata a melitiei in combaterea infractorilor. De ce fugi de politie daca esti civilizat, cum spui tu, si mai ales nevinovat? De amorul artei...vrei sa faci curse cu politia? Eu cred ca fugi doar daca ai ceva de ascuns...vrei sa scapi nepedepsit in urma unei contraventii, infractiuni sau mai stiu eu ce. De aici si uzul de arma...