antonelcodreanu Quote:
bara fata, fara numar - da,
numarul in parbriz - nu,
eleronul - da, doar pe 156 fara face-lift,
jantele - nu,
sticker-ul cu RO - nu (sau macar sa fie simplu si altfel pozitionat),
cat mai repede praguri,
cablul de multimedia incearca sa-l ascunzi,
husa de pe volan - nu (sunt altele care chiar sunt ok, mi-am pus si eu, iti trimit poze).
Stiu ca numarul arata aiurea in pozitia aia, dar in ultima perioada merg des Buzau - Brasov si prefer sa-l tin totusi acolo pentru a evita pierderea de timp, adica sa ma opreasca fiecare echipaj de politie intalnit in PH si BV... cand stateam mai mult pe langa casa era alta poveste tocmai de aia nici nu am mai montat suportul de numar in bara dupa ce am schimbat-o...
Chestia ca acest tip de eleron ar merge mai bine pe Mk1 decat pe facelift am mai auzit-o, dar sincer nu mi se pare o apreciere ok, atata timp cat diferentele de caroserie sunt totusi minime... Dupa mintea mea ori iti place, ori nu, indiferent ca e pus pe facelift sau nu...
Cu jantele aceeasi poveste ca si cu eleronul, in ceea ce priveste modelul de caroserie... Din pacate nu cred ca ma va mai convinge nimeni sa le schimb cu ceva mai mare tocmai din cauza faptului ca e singura masina pe care o mai am in prezent... Pateul meu are si el niste limite si avand in vedere ca am un rulaj de 55k-60k km pe an, prefer sa-i parcurg beneficiind totusi de un relativ confort....
Stikerul cu RO..... a fost acolo de la inceput si nu-l dau jos ca sigur mi se desprinde cel putin lacul, daca nu si vopseaua... S-a mai discutat !
Cablul de la multimedia va fi trecut pe sub bord imediat ce ajung la o reprezentanta, mi-e teama sa nu rup ceva pe acolo... Avand in vedere ca e unul dintre cele mai inghesuite si pline de fire borduri din cate am vazut pe masinile anterioare, prefer sa nu risc.
PRAGURI: Aici sunt intrutotul de acord si chiar am gasit pe cineva care face un model absolut identic cu cele de pe GTA... la preturi decente, adica 30 % din original. Chiar ma uitam ca masina nu pare intreaga doar cu eleron si fara praguri, iar in viitorul foarte departat probabil ma voi lasa convins sa-i pun arcuri sport, pentru a o cobori putin (in niciun caz toata suspensia ca e de jale, am mai avut...
![Uh-Uh :uhuh:](./images/smilies/uhuh.gif)
)
Pune link sau recomndare pentru husa volan, oricum asta a mea se cam stricase, dar nici fara nu pot sa merg... mi-e mila sa-l cojesc.
![Wave :wave:](./images/smilies/wave.gif)