Attachment:
DSC00047.jpg [ 133.15 KiB | Viewed 3214 times ]
mie nu mi-a placut absolut deloc. m-am dat cu ea cam o ora prin oras, nu numai pentru ca din momentul in care am pus mana pe volan mi-am dat seama ca nu are nici un rost sa ma duc cu ea pe drumul de poiana sau spre predeal, dar si pentru ca e o masina de folosit mai ales in oras.
poate era ceva in neregula cu masina cu care m-am dat eu, dar directia aia asistata electric n-are nici o legatura cu o masina adevarata. nu numai ca e mult prea usoara dar modul in care revine volanul dupa curbe si balanganeala suspensiei mi-a dat impresia de cisterna de apa cu roti ovale. motorul nu trage rau, dar nici nu mi-a dat impresia de ceva fantastic. singurul lucru decent sunt franele.
la exterior e extrem de urata, nu arata deloc mai bine in realitate decat in poze si in culoarea asta trece neobservata... cu exceptia spatelui care imi place foarte tare.
nici interiorul nu e stralucit. materiale bune pe bord si pe usi (cu toate ca eu nu ma impac cu plasticul "zgrumturos" care e si la 156 pe bord) dar au dat-o in bara cu plasticele butoanelor si ale gurilor de ventilatie. cel putin cele de la ventilatii parca sunt de kinder surprize contrafacute
buzunarele de la usi parca sunt de logan ba aveau chiar si margini taioase, chederele sunt prost puse, capacul care acopera coloana de directie nu era prins in nimic, etajera spate troncanea si zornaia la orice miscare si avea greieri si de undeva din bord (la 1100km). daca spun ca n-are suport de pahare o sa-mi sara lumea in cap, dar sincer sunt al naibii de importante si ce are giulietta sunt niste glume proaste... cele de langa cotiera nu le poti folosi pentru ca dai peste ele cu cotul (sau cotiera aia sinistra) si utilitatea celor din torpedo... WTF?
sa fiu sincer... am fost nerabator sa ma dau jos din masina.
pentru 22k euro (am inteles ca avea si o reducere maricica) exista variante mut mai bune. de exemplu fiat bravo sport - cu care m-am dat de cateva ori si din care nu mai vroiam sa ma mai dau jos acum un an cand am facut testdrive cu el - care are materiale si finisari similare (defapt chiar identice... butoanele de pe volan, manetele etc), ergonomie mai buna la interior, performantel similare si costa cu 5-6k euro mai putin... si portbagaj mai mare pentru ca n-are suspensia independenta de la alfa care oricum e degeaba.
ege, sistemul start&stop merge doar in modul normal si e chiar ok daca te obisnuiesti cu el.