Pentru ca nu putea fi totul asa de frumos, am descoperit un mic defect la cutia de viteze.
Banuiesc ca ar fi ceva sincron la treapta a 4a. In momentul in care fac frana de motor, sau iau piciorul de pe acceleratie in treapta a 4a, se aude un carait . Daca accelerez, dispare. In orice alta treapta, totul este in regula. Numai in a 4a si cand nu mai accelerez. Cutia schimba bine, ambreiajul este in regula, nu se aude nici un sunet in afara caraitului din a 4a. Cutia si becul la airbag sunt singurele probleme care le are masina.
Probabil ma va costa 200-300 de euro reparatia, oricum masina a fost destul de ieftina, asa ca nu ma pot plange.
In rest, imi place foarte mult, din toate punctele de vedere. Motorul are forta in el, suspensia e perfecta, nici prea rigida, dar nici prea moale, cursa la schimbator mi se pare scurta, sportiva, instalatia audio este extraordinara, imi place ca se sting singure farurile cand ma dau jos din masina, motorul are un sunet deosebit, iluminarea instrumentelor de bord e foarte placuta, comenzile de la climatronic sunt interesante, frane foarte ferme, destul de mult spatiu interior.
Ca si lucruri care nu mi se par firesti, ar fi pozitia butonului de la incalzirea in scaun, cotiera prea scurta, butoanele de la navi prea mici, pilotul automat asezat foarte aiurea, un scartait la scaunu de la sofer, nu exista pozitia Accesory, adica daca opresc masina si iau contactu, e gata, nu mai merge nimic inauntru, nu pot deschide portbagaju decat din cheie sau de la maneta, spatiu mic in portbagaj.
Per total, imi place masina, sunt incantat. Daca se rezolva rapid cutia si airbagu, sunt mai mult decat multumit, sper sa nu mai am alte probleme cu ea in viitorul apropiat.
Last edited by WLF on 25 May 2006, 00:54, edited 1 time in total.
|