ALXege Quote:
ovi30, ar fi interesant sa pui pe masa preturile obtinute pentru seria 3 sau XE, insa ar trebui sa fim atenti si la motorizari si nivele de echipare. Personal, pe site-ul bmw.ro (ca doar pe ala l-am luat drept reper) nu am reusit sa configurez o serie 3 similara ca motorizare si dotari si sa iasa mai jos ca pret fata de vreuna din variantele propuse de AI pentru Giulia. E drept ca nu am luat in calcul potentialele discount-uri pe care BMW le ofera, in timp ce pentru Giulia am luat drept referinta preturile speciale de lansare.
am cautat si am gasit oferta primita pentru seria 3 nou, 320d, x-drive, aut, pachet M, faruri full led (care lipsesc din pacate la Giulia), scaune sport incalzite+alcantara, jante 18", pilot aut adaptiv, service 5 ani inclus, navi profesional si culoarea aia bestiala albastru estoril, pret 41k (tva incl)
am vazut ca si AR are un albastru demential prezentat la Paris parca.
tot de la BMW, am mai primit oferte cu discounturi si mai mari de 25% la masini rulate, 15-30k km, foarte tentante, ce sa zic.
sper ca AR sa reuseasca sa coboare cu preturile sub ce ofera nemtalaii pentru ca la oferte egale, putini ar alege AR din cauza brandului
eu deocamdata am pus on hold ideea de achizitie masina, pentru ca a aparut o masina de serviciu. dar nu stii niciodata pe viitor...
o sa caut si oferta de la Jag XE, unde pretul era pana in 35k pentru cea mai slaba linie de echipare, diesel 180 CP, automat, piele, la fel service inclus nu-stiu-cati ani.
ps: 159 l-am luat de nou, dar era in range-ul 25-27k la momentul respectiv.
Giulia imi place ff mult la interior, e 2 clase peste 159.
la exterior nu mai are unicitatea aia de la 159, arata bine si atat.
de condus nu am condus-o inca.
ps2: la test vom avea si o benzina ? ar fi f.fine :-)