It is currently 10 Nov 2024, 23:04

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 910 posts ]  Go to page Previous 18 9 10 11 1237 Next
Author Message
PostPosted: 07 Dec 2009, 12:23 

Abia astept sa-l vad pe preietenul Geoana ce mai declara acuma . . . ca aseara bea sampanie si se dadea in stamba cu c...a lui Antonescu si cu celelalte c...e care erau in spatele lui.
Ma bucur pentru Basescu dintr-un singur motiv : ca le-a dat peste bot la toti lingaii (care s-au adunat sa-l pupe pe Geoana) la un loc acuma sper sa continue si sa-i curete pe toti incepand cu trusturile TV si mogulii lor.

Nu o fi Basescu usa de biserica . . . dar decat Geoana si comunistii lui mai bine asa.

PostPosted: 07 Dec 2009, 12:40 

problema fundamentala a tarii noastre este ca 99% dintre politicieni (inclusiv presedintele jucator si prostanacu') sunt in politica pentru a face bani, evident nu prin infrastructura, invatamant si sanatate ci the easy way: plantat iarba, dat dungi pe asfalt si facut parcari.
in rest, tot ce zic astia... de comunisti, de fni, de moguli, de orice reprezinta doar lupte intre divese bande politice si povesti de adormit cetatenii.

singura diferenta intre basescu si geoana este ca primul este mult prea nesimtit si are mult prea mutla putere acum, motiv pentru care trebuia schimbat... sa vedem ce iese...

legat de antonescu, bravo lui ca a facut tot ce a putut sa i-o dea lu' base. chiar si alianta cu psd-ul...

acestea fiind spuse, chiar are rost sa ne certam pentru indivizii astia doi? cu sau fara ei romania nu o duce bine iar situatia nu prea cred ca are cine sa o corecteze

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 07 Dec 2009, 12:43 

Imi vine sa-mi tai venele.

And see Heaven in the headlights,
Mile after mile, after mile, after mile..

PostPosted: 07 Dec 2009, 12:49 

istv4n Quote:
Imi vine sa-mi tai venele.
:shock: pai, tu nu ai fost ciuruit?

PostPosted: 07 Dec 2009, 13:17 

Car: 156 - The Red Hawk
Culmea somnului: Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac :lol:

PostPosted: 07 Dec 2009, 13:35 

:goodpost: :lol: :lol:

PostPosted: 07 Dec 2009, 14:09 

alexmirica Quote:
Culmea somnului: Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac :lol:
GENIAL ! :D :D :D

PostPosted: 07 Dec 2009, 15:09 

Car: '04 147 1,6 TI
Cu toate ca am evitat pana acum sa imi spun si eu parerea aici, incerc acum. Povestile astea de democratie vs comunism (pentru ca sunt povesti) au fost exploatate la maxim de Base/PDL, pentru ca lumea a uitat ca PDL s-a rupt din PDSR si ca Base a fost securist. Romania nu se mai poate intoarce la comunism, politica interna a Romaniei trebuie sa se alinieze tenditelor europene. Insa am fost suprins sa aflu ca si oameni pe care ii consideram cu capul pe umeri au crezut in discursul populist al lui Base. Acelasi discurs cu care a castigat alegerile in 2004 (atunci l-am sustinut).
Poate ar trebui sa incercati si sa trageti linie sa vedeti ce a facut Base din ce a promis. Mai tineti minte cu ce sintagma a castigat? "Arde-i pe corupti". Aveti idee cate condamnari sau cate dosare au fost finalizate in timpul mandatului lui Base? => 0 (zero). In 2004 Base lupta impotriva baronilor locali corupti, in 2009 lupta impotriva mogulilor.
E absolut clar ca Geoana e un politician slab, ca a facut gafe cat casa si ca s-a prezentat nepregatit la confruntarea finala cu Base, unde probabil a pierdut alegerile.
Insa ce nu realizeaza lumea e de ce Geoana e raul mai mic in cazul asta: in plina criza economica, guvernul lu Base nu are sustinere in parlament, si evident nu vrea sa accepte un guvern propus de PSD/PNL ceea ce arunca Romania in haos politic cu efecte grave asupra economiei. Si haosul asta o sa continue inca un an de acum in colo cu meciurile intre Base (care merge spre alegeri parlamentare anticipate) si PSD/PNL care iar o sa incerce sa suspende presedintele.
Eu tot ma intreb de ce nu a intrat Antonescu in turul 2.

Alfa 147 1.6 TI

PostPosted: 07 Dec 2009, 15:22 

Car: Alfa 33 16v QV P4
Pentru ca se stia sigur ca nu va intra in turul 2, PSD -PNL aveau decat Planul A, nu exista si plan B adica sa intre antonescu in turul II. Eu personal am votat cu el in turul I pentru ca nu il sufar nici pe geoana nici pe basescu dar acum vazand ce fel de om e imi pare rau .

PostPosted: 07 Dec 2009, 15:40 

Car: 2.0 TS
masochism extrem cam asta imi vine in minte acum cand vad rezultatele.
Dai poporului circ, sange, barfa, ura, minciuna, il bati pana la sange arme economice(vezi forfetar, vezi cumul salariu-pensie), ii tai salariile, ii promiti salarii si nu mai le dai si el poporul te alege, te adora, te vrea, iti cere mai mult.

cat de prost poti sa fii sa crezi ca avem nevoie de democratie, de liniste, de o economie solida. lipsa de viziune...!!
vin scadentele... 12 mld anul viitor, 14 mld 2011 , nu avem guvern si nici nu vom avea curand, alegerile anticipate pandesc la colt, urmeaza razbunarile marinarului,cresterea economica nu exista, nimeni nu ne mai da bani, bancile nu mai dau credite imm-urilor pt ca trebuie sa imprumute statul cu dobanda foarte mare, nu avem strategie, principii, nimic...

DIESEL - THE ULTIMATE THRILL KILLER

PostPosted: 07 Dec 2009, 15:47 

Brucan a fost optimist,se pare ca 20 de ani nu au fost de ajuns...

L.E Revedeti va rog tot aici si ce scrisese acum 2 luni C.T.Popescu...

Last edited by KALI on 07 Dec 2009, 15:58, edited 1 time in total.

PostPosted: 07 Dec 2009, 15:49 

vipi77 Quote:
Dai poporului circ, sange, barfa, ura, minciuna, il bati pana la sange arme economice(vezi forfetar, vezi cumul salariu-pensie), ii tai salariile, ii promiti salarii si nu mai le dai si el poporul te alege, te adora, te vrea, iti cere mai mult.

cat de prost poti sa fii sa crezi ca avem nevoie de democratie, de liniste, de o economie solida. lipsa de viziune...!!
vin scadentele... 12 mld anul viitor, 14 mld 2011 , nu avem guvern si nici nu vom avea curand, alegerile anticipate pandesc la colt, urmeaza razbunarile marinarului,cresterea economica nu exista, nimeni nu ne mai da bani, bancile nu mai dau credite imm-urilor pt ca trebuie sa imprumute statul cu dobanda foarte mare, nu avem strategie, principii, nimic...
Dar avem o gloata fericita :thumbdown:

PostPosted: 07 Dec 2009, 16:33 

http://www.youtube.com/watch?v=cJSfiMF9GUQ" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 07 Dec 2009, 17:33 

Car: 115/960
Dany, nu stiu cat de la curent esti cu societatea romaneasca, but since you brought up the subject, din 2004 chiar nu s-a mai auzit nimic de baronii locali. Parintii mei locuiesc in jud. Ilfov, deci cunosc destul de bine fenomenul pentru ca acolo "domnea" Bebe Ivanonici, din punctul asta de vedere lucrurile s-au mai asezat. Nu isi face nimeni iluzii ca acum nu se mai fac abuzuri, nu se mai fura, dar in nici un caz ca pe vremea "baronilor locali" sustinuti de guvernarea PSD..
Referitor la povestile de democratie vs. comunism, cred ca nimeni cu capul pe umeri nu vede in Basescu vreun liberal, la fel cum nimeni nu cred ca vede in Geoana sau in omul care ar fi tras sforile (Iliescu) vreun Ceausescu, e clar ca, din fericire, nu ne mai putem intoarce la vremurile de-atunci. Numai ca, vezi tu, si alinierea asta la tendintele europene, se poate face cu fata spre Vest sau cu fata spre Moscova. Cam la asta se rezuma alegerea facuta..
Cat despre masochism si promisiuni, sa nu uitam ca nu Basescu a adus criza la nivel mondial :wink:
Ii dau dreptate lui Dany referitor la un singur aspect, faptul ca nu vom avea guvern prea curand..

PostPosted: 07 Dec 2009, 17:40 

vipi77 Quote:

Excelent spus! Nu mai ramane nimic de adaugat, doar ca o sa fie vai de noi..
:puke:

PostPosted: 07 Dec 2009, 18:13 

Genial filmuletul.

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:25 

Un vecin de-al meu petrece tare,e pedelist,i-mi vine sa-i arunc o bomba in curte.

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:26 

vipi77 Quote:

Numai la noi putea sa castige un candidat care zice clar ca nu-si propune sa scoata tara din criza, n-are absolut niciun plan de guvernare si singura promisiune e ca o sa lupte cu diverse fantome ca mogulii, rusii, comunistii, pecenegii si vizigotii.

asta meritam, astia suntem... macar unii sunt bucurosi ca cica "nu se intorc comunistii". as rade daca nu ar fi asa trist.

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:39 

ALXege exact, nu s-a mai auzit nimic. In 2004 se promitea "trasul in teapa" al tuturor "baronilor". Ok, nu ii bagi pe toti la bulau, insa macar niste rezultate ... ceva. Insa s-au dat la fund baronii care sustineau PSD-ul si le-au luat locul astia care profita de pe urma PDL-ului. De ce nu a avut DNA-ul niciun fel de rezultate? Ok, nu se mai fura ca inainte, dar se fura.
Quote:
Numai ca, vezi tu, si alinierea asta la tendintele europene, se poate face cu fata spre Vest sau cu fata spre Moscova.
Faza e ca intre timp tratatul de la Lisabona a fost ratificat si intrat in vigoare. Politica externa nu o mai face fiecare de capu lui, exista o directie generala stabilita la nivel european. De aia exista acum ministru european de externe, si nu e o functie onorifica fara putere.

E absolut clar ca Geoana i-a sridicat lu Base o minge la fileu prin vizita secreta la Moscova.

Alfa 147 1.6 TI

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:42 

Dany Quote:
ALXege exact, nu s-a mai auzit nimic. In 2004 se promitea "trasul in teapa" al tuturor "baronilor". Ok, nu ii bagi pe toti la bulau, insa macar niste rezultate ... ceva. Insa s-au dat la fund baronii care sustineau PSD-ul si le-au luat locul astia care profita de pe urma PDL-ului. De ce nu a avut DNA-ul niciun fel de rezultate?
esti un om rau. basescu n-are nici o vina! el a vrut, dar nu l-au lasat parlamentarii sa faca nimic.
nu ma crezi? da cu 2 pagini in urma si o sa te dumiresti...

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:46 

Cum adica nu l-au lasat parlamentarii? Cat au avut majoritate parlamentara, explicatia asta nu are sens.
toshy Quote:
da cu 2 pagini in urma si o sa te dumiresti...
Da un quote la ce te referi exact, ca nu m-am prins

Alfa 147 1.6 TI

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:51 

n-o sa fac asta pentru ca iar ma apuca scarba.
nu intelegi la ce ma refer pentru ca nu traiesti aici si nu stii raspunsul standard cand intrebi un pedeleu de ce basescu n-a facut nimic din ce a promis.

PostPosted: 07 Dec 2009, 19:59 

Ce prosti suntem ! :clapping:
omu a zis 50.35 aseara si azi avea 50.33, eu cred ca e Dumnezeu.

PostPosted: 07 Dec 2009, 20:15 

eee.. macar acuma a fost "domn" cu Geoana. el daca vroia putea sa aibe si 70%.. cat zicea si Guta in manea defapt. chiar asa mi-a placut "tonomatu" care a zis ceva de genu: Daca bate Geoana, meritu e a lui Antonescu, si daca bate Basescu, meritu e a lui Guta si Salam. dupa primul tur electoratu lor face diferenta...

PostPosted: 07 Dec 2009, 20:16 

Car: 156 - The Red Hawk
Daca io am zis aseara la ora 19 ca la final va fi 50.33% Base inseamna ca sunt Dumnezeul dumnezeilor? WTF? Zicea nevasta-mea sa joc la loto ca prea am nimerit-o. :lol:
Pur si simplu a luat in calcul ca diaspora va vota cu Base in proportie de 75% si cam atat iesea... Facusera si ei niste sondaje, si de aici iesea rezultatul ala... Acum adevarul nu stiu care e...
Asta e, inca 5 ani cu Base vedem cum ne descurcam. Parca suntem babornite care bocesc c-a furat hotul usa bisericii, mergem mai departe si ne adaptam. Cine nu poate, fuge. E simplu.
Io sincer ma bucur ca n-a iesit fanfaronul ala de Geoana, efectiv papagalul ala n-are c...e, danseaza cum bate vantul, e dirijat de oligarhi, aplica idei auzite si sfatuite, nu face nimic din proprie initiativa. Base nu o fi sfant, dar il prefer in fata lui Geoana.
Io am rasuflat usurat c-a iesit Base, sincer sa fiu, spre disperarea nevesti-mii. :shock:

Post new topic  Reply to topic  [ 910 posts ]  Go to page Previous 18 9 10 11 1237 Next

All times are UTC+03:00