O geometrie aiurea uzeaza inegal anvelopa. Si poate fi greu de observat daca profilul e suficient de adanc, dar poate fi suficient pentru a afecta felul in care se comporta cauciucul. Virajele luate foarte agresiv iarasi determina o uzura anormala a cauciucului. La fel si mersul cu presiune necorespunzatoare, indiferent ca e prea mica sau prea mare. Apoi, depozitarea conteaza si ea foarte mult. Cauciucul ala in timp se intareste si isi pierde din calitati...daca mai depozitat stramb, cu atat mai rau. Sunt foarte multe metode prin care poti prapadi un cauciuc in timp scurt.
Cand il cumperi de nou, poti sa ii observi comportamentul din prima zi, si evolutia in timp. Sunt numeroase cazuri pe forumuri de useri care observa o degradare foarte mare a performantelor anvelopelor dupa unul sau doi ani, desi uzura profilului nu e foarte mare. Dunlop BluResponse e modelul care imi vine in minte, forumisti romani ai alte marci s-au plans ca dupa 2 ani pur si simplu aderenta lor pe ud devine foarte slaba, desi nu au uzura mare.
Probabil ca Uniroyalurile alea chiar erau slabe, dar modelele mai noi se claseaza bine in teste. Pe de alta parte, si pretul lor e maricel, si nu stiu cat merita...pentru Romania. La cat de rar ploua in sezonul cald la noi, o anvelopa orientata catre performante pe ploaie se justifica mai greu. Eu unul, ca regula generala, caut sa evit chinezariile sau marcile low-cost, precum si anvelopele eco/energy saver de producatorii mari, dar incerc sa iau anvelopele cat mai orientate catre performanta (gama UHP) pe care mi le permite bugetul. Si pana acum n-am dat gres in alegerea pneurilor, urmand regulile astea. Bineinteles, mai conteaza si masina pe care le pui, si ce dimensiuni de anvelope are. Pentru dimensiuni mici, nu prea mai exista decat anvelopele eco/fuel saver...a fost o adevarata provocare sa gasesc ceva din alta categorie pentru Mazda din semnatura

Pe de alta parte, e posibil ca tehnologia sa fi evoluat si ca anvelopele astea orientate spre economie de combustibil sa performeze mai bine pe ud decat inainte...dar n-am avut curiozitatea sa testez pe banii mei asta