salut
vreau sa va anunt ca "boxerica" este acum in alba iulia. merge super fain dar cu cateva mici probleme. ce am reparat pana acum(o am de 3 zile):
-am dat jos scutu ala de tabla de sub motor ca freca de motor la rece
-am schimbat 3 becuri din bord ca nu se vedea turometru noaptea
-stergatoru din spate nu mergea deloc(era intepenit de rugina)
-aeru conditionat dadea caldura cand stateam pe loc(din cauza k cele 2 ventilatoare din fata nu mergea nici unu-acum unu merge, celalat habar nam ce are)
-semnalizatoru dreapta fata nu era prins cu nimic-am prins un arc cum ii la semnalizatoru drept-fata
ce mai urmeaza sai fac:
-sa pun tapiterie pe plafon-nush cat de nervos ai fost barbate de lai dat jos de tot
-sa fac scrumiera sa stea inchisa, ca numa deschisa sta
-sa "repar" al doilea ventilator
-ambreiaju trebuie neaparat reglat si un rulment cred k ii varza
-farurile nu se regleaza deloc de la rotita din stanga volanului
-usa din dreapta trebuie ridicata cu 0,5-1 cm pt k nu se inchide asa cum ar trebuie(nici aeru conditionat nu prea vine prin usa din cauza k nu se aliniaza prea bine cu gaurile din interior)
-sa schimb cdplayeru ca tot sonyul ala a ramas si cam face figuri cand scoate cdul iar de cateva ori cand am dat faza lunga s-a oprit
-sa vopsesc capota si spoileru fata k ii lovit din jumate in jumate de cm de pietrele care au sarit de la masinile din fata si portiera stanga are 2 zone mici care trebuie vopsite si ele
-luminile de marsalier nu merg.parca de cand o avea tupac nu mergeau...
in rest ce sa zic, is multumit de masina, deja am facut 400km(plus 120 de la sighisoara la alba) si consumu ii la 9-9,5% si merge bine la drum lung depasiri nam prea facut ca era gol drumu iar prin oras ii chiar placut de condus.promit ca o sa am grija de ea