antonelcodreanu Quote:
2ANI!!!
Astazi am facut 2 ani de cand masina e a mea!
Trag linie si zic asa, chiar daca ma repet:
-schimbat ambreiaj, distributie, planetarele, basculele si cam tot ce e legat de articulatii;
-reconditionat amortizoarele;
-reconditionat jantele;
-colantat cupola pe motiv de sarit lac;
-vopsit o aripa pe motiv ca cineva a zgariat-o;
-reparat oglinzile;
-inlocuit de 2ori acelasi geam pe motiv de efractie;
-inlocuit muzica tot de 2ori;
-inlocuit geamul unui far pentru ca l-am sters cu zapada in timp ce becul lumina;
-schimbat cablurile frana de mana;
-schimbat maner usa sofer;
-sudat baia pe motiv ca am fisurat-o;
-si or mai fi si alte nimicuri.
Kilometri parcursi in 2ani: 30000km!
Satisfactii: mii!
Puncte mai putin forte: lumina pe fata si banchetele (voi incerca anul viitor un xenon si iarna viitoare incalzirea in scaune, dar pe timp de vara pielea tot lipicioasa ramane).
Vizite la mecanici: de vreo 4ori, doar pentru probleme la care nu le-am dat de cap sau pentru lucrari complexe!
Radare: in 2 ani unul singur, 66km/h in localitate! Un mizilic in comparatie cu alte viteze cu care am rulat in sau in afara localitatilor!
Alte probleme cu politia: doar vreo 2 controale de rutina!
Masina functioneaza perfect si se comporta exemplar!
Mitul prin care se spune ca Alfa consuma ulei, l-am spulberat, am folosit doar Selenia Racing si rezultatul a fost peste asteptari!
Tot pentru motive conservatoriste o spal doar la 3 spalatorii (anul acesta i-am aplicat, personal, un polish), apelez doar la 2 vulcanizari si am alimentat de la o singura benzinarie (cand plec din Bucuresti, plec cu plinul facut si as fi in stare sa-mi iau si o canistra).
Saptamana aceasta am trecut si la cauciucurile de iarna cu dimensiunea trecuta in carte pentru ca in Decembrie trebuie sa-i fac ITP-ul, partea cea mai aiurea e ca imi ating in aripile spate, as scoate din distantiere, dar mai degraba as rolui/umfla aripile... voi da cu banul sa vad ce aleg!
Una peste alta, nu-mi pare rau o clipa ca mi-am luat 155, nu-mi pare rau ca mi-am luat Alfa Romeo!
Seintampla sa stii de unde imi pot procura si eu un maner usa sofer second?
Nou e 160 de lei si nu am chef sa dau atata pe o bucata de aluminiu.