It is currently 09 Apr 2025, 19:54

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 567 posts ]  Go to page Previous 16 7 8 9 1023 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 10:19 

Car: o cisterna
Facem procedura asta oficiala? :D

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 12:25 

alexmirica Quote:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Esti cel mai tare, xti!!!!
Nush daca sa vin si io pe 19, e complicat rau, va prindeti voi de ce...
Oradea ii asteapta pe 19 (si nu numai) pe toti :love: de ALFA ROMEO.
Adminule, daca inteleg :headscratch: eu bine unde "bati" ("...e complicat rau"), cer permisiunea sa ma prind si eu in caterinca ta: so, vei rezista pana la capat ?? :naughty: :console: :wink:

@marius (scriu tot aici)
Daca facem procedura sa fie oficiala (desi mie-mi :naughty: ideea, mnoah bine...ca io am scapat :pfff: ), atunci Xti va participa la acesta "investiri la rangul de ALFIST"... :scratch: de undeva de dupa garduri (din gradinile oamenilor) sau de sub capacele canalelor de pe strada :ph34r: . Voi deveni un fel de :charge: urmarit general, The Jackal sau Ben Laden al clubului, ma vor cauta sa ma :whip: :death: . So...have mercy on me :plecaciune: !

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 15:22 

:bee:

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 15:28 

Hey, Cristina ! :wave:
Intelegem ca tocmai ai confirmat prezenta ta(:bee:) pe data de 19. Multumim, stupul te asteapta. :hug:

In continuare sunt asteptate atat confirmarile :jumpcolor: celorlalti, cat si eventuale sugestii privind locatia (pt anotimpul rece) si programul de desfasurare al intalnirii. Multumim !

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 16:20 

@ xti : cu tine pe forum nu mai avem nevoie de "funny stuff". :clapping:
ESTI :first:
permite-mi sa :worthy:
oricum nu mai pot de ras :haha: :haha: :haha:

tine-o tot asa :up:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 18:25 

:wave: Salut XTI ..... ( FINU )

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 23:31 

xti Quote:

1. Vii cu masina personala la prima intalnire (eventual cu a familiei, nu trebuie neaparat sa fie Alfa) pt evaluarea premergatoare :thinking: (criteriu subiectiv) ;
Incet incet ne transformam intr-un forum "find your date" sau "suflete pereche"...

Oameni, e un forum de alfisti. Prima proba pe care cineva trebuie sa o treaca e sa conduca un Alfa Romeo!

P.S.: Cred ca vorbesc in numele tuturor cand afirm ca aceasta regula nu se aplica lui Aicu (care a dovedit ca e un alfist adevarat si un Master Tuner de neegalat, fost posesor a celei mai belea bella 147) si lui Alexmirica (care chiar daca va ramane alfist doar cu inima, cu acest site a dovedit foarte multe).

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 23:43 

Baieti, baieti...sunteti prea buni cu mine :oops: , sa fim seriosi.
Nu-mi spuneti acuma ca nu vi s-a intamplat si voua sa postati aici dupa ce ati savurat la masa o salata cu prea mult otzet sau dupa ce ati luat vreun antibiotic fara sa cititi in prealabil din prospect la sectiunea "reactii adverse" ori stiu eu ce siropuri de tuse de la odraslele voastre ati luat ca sa nu mai dati bani (la sugestia sotiei) pe altele pt adulti. Si sa nu ziceti ca medicamentele romanesti nu-s bune ca nu va cred: a confirmat taica-meu ("Puiu' tati, ma uit la tine si nu-mi vine sa cred ca intr-adevar medicamentele ce le-am luat io candva isi faceau totusi efectul :bored: )

De exemplu mie, in ultimul timp (fara sa observ pan-acum), maniera asta de postat cred ca mi se trage de la faptul ca m-am tot spalat pe crestet cu SAMPON PT COPII, de la copilasii mei (scria acolo ceva "no more tears"...m-am gandit io :headscratch: ca nu voi mai plange nici eu de atatea probleme in fiecare zi, si dai cu el frate :up: ). Noah... si intr-adevar patrunde la radacina parului asa cum se zice, ba chiar mai adanc zic eu :drool: , vad acuma ca dau si io in mintea alora mici :help: )

Conteaza mai putin motivul, zic eu, atat timp cat ne mai si destindem pe forum. O puteti lua daca vreti si ca o forma de protest din partea mea la eventuale dispute care (Doamne fereste ! :popa: ) si-ar putea face loc printre randurile forumului nostru.
Sa ne traiasca forumul fratilor ! :blow: :up:

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 00:34 

XSerban Quote:
xti Quote:

1. Vii cu masina personala la prima intalnire (eventual cu a familiei, nu trebuie neaparat sa fie Alfa) pt evaluarea premergatoare :thinking: (criteriu subiectiv) ;
Incet incet ne transformam intr-un forum "find your date" sau "suflete pereche"...

Oameni, e un forum de alfisti. Prima proba pe care cineva trebuie sa o treaca e sa conduca un Alfa Romeo!

P.S.: Cred ca vorbesc in numele tuturor cand afirm ca aceasta regula nu se aplica lui Aicu (care a dovedit ca e un alfist adevarat si un Master Tuner de neegalat, fost posesor a celei mai belea bella 147) si lui Alexmirica (care chiar daca va ramane alfist doar cu inima, cu acest site a dovedit foarte multe).
Sal XSerban ! :wave: Vii la intalnire pe 19 ?

Apropos, sper ca msg de mai sus nu este replica la ceea ce am scris eu vis-a-vis de parerea ta in subiectul "Brera vs Cayman", ca daca e asa, mai bine IMI RETRAG CUVINTELE , daca vrei se poate sterge msg ala, nu ma impotrivesc (m-a luat si pe mine gura pe dinainte...am spus si io ce am simtit pe moment, nicidecum sa contest dreptul tau imprescriptibil la parerea personala). Ultimul lucru ce-l urmaresc este sa creez dispute neconstructive pe forum, nu mai vb de faptul ca noi ne cunoastem deja.

Cat despre asa zisa "regula" subliniata de tine, cred ca ti-ai dat seama ca era pur si simplu o gluma (cel putin asta urmaream eu in tot msg acela, iar NU sa "transform" forumul ("Oameni- si aici te refereai LA MINE -, e un forum de alfisti") si nici sa contest calitatile lui Aicu ori ale lui Alexmirica (chiar ii rog sa ma corecteze EI daca este cazul).

INSA, ce m-a deranjat (o spun franc) este faptul ca ai incercat aici sa atragi asupra mea un fel de "judecata in plen" spunand: "Cred ca VORBESC IN NUMELE TUTUROR cand afirm ca aceasta REGULA ???!!! nu se aplica lui Aicu...si lui Alexmirica...). Ei bine Serbane, pe asta o iert dar NU O UIT.

Totusi, avand in vedere ca msg meu avea (repet) forma si intentia unei GLUME (n-am crezut vreodata ca poate fi susceptibil de interpretare), declar PE FORUM ca nu-ti port pica si ca nu vreau sa redeschid acest subiect decat la solicitarea ta.
PS: As primi bucuros PM-uri cu alte pareri despre acest caz(chiar va rog), mi-ar placea sa stiu cum sa scriu de aici inainte, daca tot am beneficiat de acest drept. Multumesc anticipat !

Numai bine tuturor ! :wave:

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 01:14 

n-o lua personal, nu are nici cea mai mica legatura cu tine, in afara de faptul ca te-am citat. Iar cu iertarea si uitarea ... :shock: ... nu inteleg reactia ta.

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 01:18 

Hooo, ca o dam rau de tot in offtopic!!! :)
Ramane regula de la datile trecute: care nu vine are gravat cu cheia pe capota, logo-ul clubului si (optional) semnatura membrilor care au muncit la dificila inscriptionare cu cheia/picameru' :twisted:

Locatie: parcarea de la Heat Club, ora 17-18 (zic eu..) si p'orma ne retragem la un ceai cald intr-un birt si barfim ca de obicei masinile nemtesti

Punkt

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 01:27 

Chiar ca :offtopic:

Prezent si eu pe data de 19. :jumpcolor:
De acord cu locatia. Hai sa mergem insa pe ora 16 sau 17, sa facem si ceva poze , sa avem timp si de un carting mai tarziu.

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 13:12 

Ceau xti :cheers:
Da da ,era confirmarea ... Imi surade ideea cu barfitu` masinilor nemtesti :paper: :D

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 19:08 

Vine si Thomason Coxalescu 8)

Post subject:
PostPosted: 11 Nov 2006, 19:25 

Good :up: Tommy, randurile se ingroasa incet incet.
Si eu am vorbit azi cu XSerban, am ramas ca ne vedem pe 19 la intalnire, so... :cheers: .

Sambata (ziua precedenta intalnirii) voi reface lista celor anuntati, pt eventuale completari/modificari la aceasta.
See y'all there ! :wave:

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 01:02 

Azi am mai recrutat un viitor membru :D 8)
Alfa 156 2.0 T.S. Edizione Esclusiva, Nero Fuoco, spitzate pe 17.. O splendoare de masina :shock:

Dane, te asteptam la intalnire ;)

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 12:19 

:D Yeah, join us, you're welcome Dan ! :embrace:

By the way, nu uita sa confirmi prezenta ta pt data de 19 (nu ca ar fi o conditie obligatorie, insa asa parca ne adunam mai bine).

Apropos, tare frumoasa masinuta (am mai vazut-o prin oras). S-o stapanesti sanatos si cu noroc ! :wink:

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 14:39 

alexmirica Quote:
Nush daca sa vin si io pe 19, e complicat rau, va prindeti voi de ce...
Adminule, m-am prins acu' :moron: de ce "e complicat rau" sa vii PE 19 . Ar fi fost de vis sa fii la Oradea atunci, insa nu-ti putem cere asa mult (nici tie si nici baietilor tai). Nu pot acum sa spun mai multe...but soon... :naughty:

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 15:13 

xti Quote:
XSerban Quote:
xti Quote:

Sal XSerban ! :wave: Vii la intalnire pe 19 ?

Apropos, sper ca msg de mai sus nu este replica la ceea ce am scris eu vis-a-vis de parerea ta in subiectul "Brera vs Cayman", ca daca e asa, mai bine IMI RETRAG CUVINTELE , daca vrei se poate sterge msg ala, nu ma impotrivesc (m-a luat si pe mine gura pe dinainte...am spus si io ce am simtit pe moment, nicidecum sa contest dreptul tau imprescriptibil la parerea personala). Ultimul lucru ce-l urmaresc este sa creez dispute neconstructive pe forum, nu mai vb de faptul ca noi ne cunoastem deja.

Cat despre asa zisa "regula" subliniata de tine, cred ca ti-ai dat seama ca era pur si simplu o gluma (cel putin asta urmaream eu in tot msg acela, iar NU sa "transform" forumul ("Oameni- si aici te refereai LA MINE -, e un forum de alfisti") si nici sa contest calitatile lui Aicu ori ale lui Alexmirica (chiar ii rog sa ma corecteze EI daca este cazul).

INSA, ce m-a deranjat (o spun franc) este faptul ca ai incercat aici sa atragi asupra mea un fel de "judecata in plen" spunand: "Cred ca VORBESC IN NUMELE TUTUROR cand afirm ca aceasta REGULA ???!!! nu se aplica lui Aicu...si lui Alexmirica...). Ei bine Serbane, pe asta o iert dar NU O UIT.

Totusi, avand in vedere ca msg meu avea (repet) forma si intentia unei GLUME (n-am crezut vreodata ca poate fi susceptibil de interpretare), declar PE FORUM ca nu-ti port pica si ca nu vreau sa redeschid acest subiect decat la solicitarea ta.
PS: As primi bucuros PM-uri cu alte pareri despre acest caz(chiar va rog), mi-ar placea sa stiu cum sa scriu de aici inainte, daca tot am beneficiat de acest drept. Multumesc anticipat !

Numai bine tuturor ! :wave:

Amice XTI, nu inteleg de ce te-ai ambalat asa pe Serban. Nu am vazut nimic rautacios in mesajul sau, chiar are o natura usor comica. :?

Pe de alta parte, incearca sa fii mai coerent in exprimare deoarece depun un efort mare ca sa-ti descifrez scrisul, iar cum de cele mai multe ori nu am rabdare ajung sa renuntz.

Numai bine si RELAX, ne vedem pe 19.

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 16:42 

aiculedtzu Quote:

Amice XTI, nu inteleg de ce te-ai ambalat asa pe Serban. Nu am vazut nimic rautacios in mesajul sau, chiar are o natura usor comica. :?

Pe de alta parte, incearca sa fii mai coerent in exprimare deoarece depun un efort mare ca sa-ti descifrez scrisul, iar cum de cele mai multe ori nu am rabdare ajung sa renuntz.

Numai bine si RELAX, ne vedem pe 19.
Aicule, intradevar m-am ambalat degeaba ( deja i-am prezentat scuzele mele omului), nu a fost nimic rautacios in mesajul sau, insa am inteles mai bine asta dupa ce l-am contactat telefonic pe XSerban. Cat despre motivul pt care m-am ambalat initial, pur si simplu nu intelegeam ce rost aveau asemenea observatii vis-a vis de o gluma (msg meu are o natura comica). Oricum m-am "racit" si mi-a trecut.

In ce priveste nemultumirea ta privind "incoerenta mea exprimare" si "scrisul indescifrabil", nu mi s-a intamplat f des sa aflu asta :shock4: si as dori sa corectam altfel decat pe forum (iti trimit un PM). Nu de alta, dar am propus ieri aici sa procedam asa pt a nu mai da curs unor eventuale dispute neconstructive si incerc sa si aplic.

PRIMESC SI ALTE SUGESTII DE ACEST GEN, AS VREA SA-MI ADUC APORTUL LA ACEST FORUM, NICIDECUM SA VA INCERC RABDAREA.
Va multumesc tuturor !

PS: Aicule, ne vedem atunci pe 19.

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 19:05 

Salut baieti ( ALFISTI ) vreau sa va confirm prezenta mea la intalnire pe data de 19 abia aspept sa ne vedem . Noilor posesori de ALFA le doresc sa aiba bafta la ele .( Sa le stapaniti fara evenimente ) VA SALUT PE TOTI :wave:

Last edited by sandulex on 13 Nov 2006, 01:04, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 20:15 

Car: BMW E93
XSerban Quote:
xti Quote:

Eu am intrebat daca sunt primit in randurile voastre sa ma mai documentez putin.
Nu am inca o ALFA, vreau sa iau una dupa 1 ian... Asta inseamna ca nu mai pot veni?
Chiar aveam nevoie de niste sfaturi de la voi... :roll:

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 20:38 

:wave: Ceau Shadow sigur ca poti sa vii, fara doar si poate . In legatura cu Alfele eu am o 156 JTD si pana acum sunt multumit de EA . Ne vedem pe 19

Last edited by sandulex on 13 Nov 2006, 01:24, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 21:59 

shadow Quote:
XSerban Quote:
xti Quote:

Eu am intrebat daca sunt primit in randurile voastre sa ma mai documentez putin.
Nu am inca o ALFA, vreau sa iau una dupa 1 ian... Asta inseamna ca nu mai pot veni?
Chiar aveam nevoie de niste sfaturi de la voi... :roll:
Salut shadow , am copiat mai jos PM-ul pe care ti-l trimisesem imediat dupa mesajul buclucas (cel cu "botezul"). Consider ca poate sta ca si raspuns la intrebarea ta, asta din pct meu de vedere, desigur ca nu pot vorbi in numele altora.

IATA PM-ul meu de acum 2 zile (vineri, 10 noiembrie 2006, ora 12:34 am):

:arrow: Stai relax, man . (no ofense )
Msg era pt inveselirea forumului si a alfistilor din Oradea, incerc sa-i adun pe cat mai multi la intalniri.
Esti invitatul meu, chiar poti veni cu mine, daca vrei te voi "culege". OVER :D

Sper ca am fost destul de explicit. Asadar ai tot sprijinul meu, astept un semn de la tine.

Post subject:
PostPosted: 12 Nov 2006, 23:12 

Car: BMW E93
Sigur ca as vrea sa vin :wave: Si multumesc pentru invitatie. Acel private message l-am primit de la xti.
Sper insa sa nu deranjez, ma refeream la postul lui XSerban, care zicea ca doar cei cu Alfa sunt bineveniti.
Eu consider totusi ca inima mea bate pentru Alfa si voi avea una in curand, si de asta am nevoie de voi sa ma sfatuiti. :help: :up:
Confirm prezenta mea duminica la meeting :)

Post new topic  Reply to topic  [ 567 posts ]  Go to page Previous 16 7 8 9 1023 Next

All times are UTC+03:00