XSerban Quote:
xti Quote:
1. Vii cu masina personala la prima intalnire (eventual cu a familiei, nu trebuie neaparat sa fie Alfa) pt evaluarea premergatoare

(criteriu subiectiv) ;
Incet incet ne transformam intr-un forum "find your date" sau "suflete pereche"...
Oameni, e un forum de alfisti. Prima proba pe care cineva trebuie sa o treaca e sa conduca un Alfa Romeo!
P.S.: Cred ca vorbesc in numele tuturor cand afirm ca aceasta regula nu se aplica lui Aicu (care a dovedit ca e un alfist adevarat si un Master Tuner de neegalat, fost posesor a celei mai belea bella 147) si lui Alexmirica (care chiar daca va ramane alfist doar cu inima, cu acest site a dovedit foarte multe).
Sal
XSerban !

Vii la intalnire pe 19 ?
Apropos, sper ca msg de mai sus nu este replica la ceea ce am scris eu vis-a-vis de parerea ta in subiectul "Brera vs Cayman", ca daca e asa, mai bine IMI RETRAG CUVINTELE , daca vrei se poate sterge msg ala, nu ma impotrivesc (m-a luat si pe mine gura pe dinainte...am spus si io ce am simtit pe moment, nicidecum sa contest dreptul tau imprescriptibil la parerea personala). Ultimul lucru ce-l urmaresc este sa creez dispute neconstructive pe forum, nu mai vb de faptul ca noi ne cunoastem deja.
Cat despre asa zisa "regula" subliniata de tine, cred ca ti-ai dat seama ca era pur si simplu o gluma (cel putin asta urmaream eu in tot msg acela, iar NU sa "transform" forumul ("Oameni- si aici te refereai LA MINE -, e un forum de alfisti") si nici sa contest calitatile lui Aicu ori ale lui Alexmirica (chiar ii rog sa ma corecteze EI daca este cazul).
INSA, ce m-a deranjat (o spun franc) este faptul ca ai incercat aici sa atragi asupra mea un fel de "judecata in plen" spunand: "Cred ca VORBESC IN NUMELE TUTUROR cand afirm ca aceasta REGULA ???!!! nu se aplica lui Aicu...si lui Alexmirica...). Ei bine Serbane, pe asta o iert dar NU O UIT.
Totusi, avand in vedere ca msg meu avea (repet) forma si intentia unei GLUME (n-am crezut vreodata ca poate fi susceptibil de interpretare), declar PE FORUM ca nu-ti port pica si ca nu vreau sa redeschid acest subiect decat la solicitarea ta.
PS: As primi bucuros PM-uri cu alte pareri despre acest caz(chiar va rog), mi-ar placea sa stiu cum sa scriu de aici inainte, daca tot am beneficiat de acest drept. Multumesc anticipat !
Numai bine tuturor !