It is currently 07 Apr 2025, 06:45

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 567 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 923 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21 Oct 2006, 17:28 

aiculedtzu Quote:
mr.D , nu poti sa faci pipi pe titiul meu deoarece trec asa de repede pe langa tine incat se formeaza turbulente de aer si apoi te uzi pe pantaloni :twisted:

.
Anu' viitor pe aeroportul din oradea sper sa apara asta: http://www.freeweb.hu/dcstuning/albumok ... adada.html
Sa vedem atunci "tulburentze" :twisted:
Edit: daca sare pagina aiurea da-i un "back" si isi revine :wink:

Post subject:
PostPosted: 21 Oct 2006, 23:24 

Mr.D Quote:
aicu, pai nu e indicat sa treci pe langa biciclisti cu viteza, ca nu stii ce reactii au ;)
cat despre alfa ... stai sa`mi iau gta si ne intrecem in turbulente :D
Mai nush ce sa spun, chair si daca vei avea un GTA eu tot mai 'turbulent' voi fi :)

Adevarul este ca daca nu o aveam pe bella atunci cu siguranta as fi luat 147 GTA, insa acum tot ce pot sa fac este sa sper ca Alfa o sa faca un 149 GTA puternic si la o greutate decenta. Voi fi printre primii care o cumpara.

Post subject:
PostPosted: 21 Oct 2006, 23:59 

aicu ....promit ca daca imi voi permite`n viitor sa`mi iau gta atunci te voi lasa pe tine sa fii ala turbulentu` ... nici macar n`o sa ma observi...voi sta pe banda de avarie cand vei trece tu :)
cat despre 149 nush ce sa zic...ca daca astia or s`o comita cum au facut`o cu 159 atunci nu va fi ok; si ca sa ma si explic, cand zic "comita" ma refer la faptu` ca, dupa mine, 159 nu e urmasul lui 156 ci e un model total diferit, mai mare, mai luxos, mai de business, iar in calitate de posesor de 156 simt ca modelul pe care`l detin a murit odata cu aparitia lui 159.

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 01:14 

aiculedtzu Quote:
Vin eu cu propunerile.

Deoarece nu suntem foarte multi alfisti propun ca intalnirile sa se oraganizeze o data pe luna iar data, ora si locatia sa fie comunicate cu 2-3 saptamani inainte. Astfel se vor intampla doua chestiuni:
- fiecare va avea suficient timp sa-si organizeze programul personal si sa isi faca timp liber pentru intalnire. De asemenea XSerban nu o sa mai poata spune ca el nu a stiut din timp si ca nu e gata :D
- deoarece intalnirile vor fi mai rare si data va fi cunoscuta din timp, se vor strange mai multe Alfe si poate doboram recordul de prezenta din vara.

Locatia este OK, iar daca vine iarna facem 2-3 poze dupa care ne refugiem intr-o locatie secreta unde vom face lucruri si mai secrete.

De asemenea cei care nu sunt punctuali, nu vor mai fi asteptati in frig de catre restul si vor fi trecuti absenti. La 3 absente nemotivate respectivul se va alege cu un autograf facut cu cuiul pe capota.

P.S. Ce bine imi sta cu kasketa :D
:up: OK, o data pe luna scap si eu mai usor, am circumstante atenuante la sefa de-acasa :lol: :naughty: . Zici tu bine cu acea comunicare din timp, ne putem pregati si nici nu raman multe motive de invocat in caz de absenta. XSerbane, XSerbane, vad ca geana e pe tine :wink:
NE refugiem...ma temeam c-o sa te vad mai rar (intelegi), dar m-am cam pripit se pare . Ma bucur ca spui asta :up:
Mie sa-mi faceti cu cuiul pe capota va rog,chiar de nu absentez, ca tre' s-o vopsesc si asa m-as duce pe casco :lol: :up:.
Esti mandru cu kasketa, man. Am turbat :fury: ca nu m-am putut da si eu o tura, da' ala nu-i parinte care n-asculta de copil :plecaciune:
PS: daca nu iese mesajul ca lumea, sorry :comphate: . Ma voi stradui m. mult

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 01:56 

Mr.D Quote:
Ii multumesc in mod special lui Cristi, aka xti care m-a ajutat fantastic de mult in Oradea, service si nu numai; tnx man, raman dator vandut.
Din pacate poza am reusit sa fac doar cu xti :)
Mr.D, imi pare tare rau dar n-ai cum sa-mi ramai dator, darmite vandut ( da' ce naiba mah, inca n-a ajuns la tine factura mea pt prestari servicii ?! :thinking:... :lol: :haha: ).
Stai flexat man, n-am fost eu, de vina e "spiritul Alfa", si tu ai fi facut la fel doar suntem ALFISTI toti. Ma bucur ca am avut timpul necesar sa vin cu tine (sa le povestesti baietzilor faza cu planetara: TREI PE UNA , ca-i de coma), dar cel mai mult ma bucur ca ne-am cunoscut (you're cool man :up: ). Placerea a fost de partea mea, iar poze sper sa mai facem la urm. nationala.
Pan-atunci, s-auzim de bine toti! :wave:

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 02:03 

Mr.D Quote:

Din pacate poza am reusit sa fac doar cu xti :)
Aici voia sa spuna ( ii era ciuda mai bine zis) ca nevasta-mea era ocupata cu copiii. Al dreacu' mah baiatule :thinking: , da naravash mai esti... :wink:

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 10:24 

hahhahahhaha :))
lasa ma, ca daca nu te superi postezi niste poze si cu nevasta`ta :twisted:

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 10:33 

:bigeyes: :nono: Stergeti mah baieti repede mesajele astea :ouch: ca voi dormi pe presh sau in fata blocului daca le vede a mea. :whip: :pfff:

Edit : Mr.D, revin sa scriu acest rand aici (asa e mai fair pt forum) dupa ce tu postasesi deja mesajul de mai jos. Am inteles ce ai vrut sa spui de fapt ("postez" iar nu "postezi") :scandal3: si-ti poti da seama dupa cum am reactionat :bigeyes: :nono: mai sus si dupa ce am scris ( stiu de gluma... :bandit: :death: :popa:). Nu prea inteleg de ce ai revenit asupra mesajului (eu nu ma aprind la faze d-astea :scandal2: :scandal3: :flamed: :scandal: :twisted: ), da' oricum n-are importanta. :lol: :haha:

Last edited by xti on 28 Oct 2006, 22:39, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 28 Oct 2006, 21:11 

voiam sa zic "postez" nu "postezi" in postul anterior :woot:
dar vb lu` cristi...gata cu offtopicu` de genu` asta...nu de alta dar parca`l vad .. :whip:

nu pt tine am facut corectarea respectiva ....ci pentru audienta...u know ... ;)

Post subject:
PostPosted: 04 Nov 2006, 00:27 

Atunci inteleg perfect, ba chiar te incurajez sa continui in acelasi spirit :up:

Post subject:
PostPosted: 04 Nov 2006, 00:56 

Citeam azi ca municipalitatea doreste sa faca o parcare etajata :lol: langa statuia lui Eminescu, unde ne intalnim noi de obicei. Planuri mari, probabil irealizabile in viitorul apropiat. Oricum, nu locul ne tine pe noi uniti.
Pe cand o intalnire la Oradea? Ce ziceti pe 19 ?

Post subject:
PostPosted: 04 Nov 2006, 01:15 

Hmm chair vroiam sa intreb si eu pe cand o intalnire.. :D

Post subject:
PostPosted: 06 Nov 2006, 18:55 

Car: o cisterna
Vre-un cunoscut de-al vostru?

boombang

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 06 Nov 2006, 19:26 

Un prieten din clubul nostru auto din Oradea (WSR) il cunoaste pe "fericitul" posesor...
Dar faza a fost prin august cam asa.. Masina avea cateva saptamani :?

Post subject:
PostPosted: 06 Nov 2006, 20:52 

marius Quote:
Vre-un cunoscut de-al vostru?

boombang
:scratch: Intr-adevar este din Oradea, s-a urcat "saracul" (fara mishto din partea mea) pe stalp cu M6-le ala superb :nono: . Imi pare rau :( cand vad asemenea cazuri,
atat pt proprietar cat si pt masina, chiar si de-ar fi vb de ceva "carutze". :sorry: :shithappens: I've tasted myself twice :hurt: :hurt:

Post subject:
PostPosted: 08 Nov 2006, 19:11 

XSerban aseara te-am urmarit prin oras sa itzi admir bijuteria ... dar te-ai oprit langa 3G :(
P.S: Nu ar strica o vizita la spalatorie, desi si praful de pe ea ii perfect :)

Post subject:
PostPosted: 08 Nov 2006, 22:05 

stiam eu ca am admiratoare, insa asta e prea de tot .... (smaili feis)

Post subject:
PostPosted: 09 Nov 2006, 11:37 

XSerban Quote:
stiam eu ca am admiratoare, insa asta e prea de tot .... (smaili feis)
Ai vorbit in numele masinii ? :D

Post subject:
PostPosted: 09 Nov 2006, 21:20 

Car: BMW E93
Buna. Ma numesc Cristian si sunt din Oradea.
Forumul il urmaresc de ceva timp, insa e prima data cand scriu.
As vrea sa iau si eu parte la o intalnire de a voastra daca se poate. Nu am inca o alfa, dar o data am lovit masina din cauza unei alfe :)
Ideea e ca m-a prins si pe mine microbul rau de tot si cam in martie sau aprilie as vrea sa merg pana in Germania sa imi aduc o alfa 147 sau 156.
As avea nevoie si de ceva sfaturi in legatura cu asta...sigur voi stiti mai multe.
Sper ca la viitoarea intalnire sa ma primiti si pe mine.

Post subject:
PostPosted: 09 Nov 2006, 21:38 

:D Sal Cristian . Bine ai venit pe forum !!!
Sunt Cristian si... :lol:
Glumeam, vezi ca si io tot Cristi is (Xti)...ti-as putea da ceva sugestii despre achizitionarea unei Alfa din Germania daca vrei, primul (avand in vedere ca esti la prima tentativa) fiind acesta: mai bine ia-ti de la noi. Rasfoieste putin rubrica "Publicitate" de pe forum, chiar poti apela la userul cuaj750, cu asa ceva se ocupa. Dar daca tii neaparat sa mergi, te voi ajuta cu placere. :wink:
Ma rog, putem vb mai multe la urm. intalnire in Oradea. Be there ! :wave:

Post subject:
PostPosted: 09 Nov 2006, 23:59 

Car: BMW E93
Mersi mult de welcome:)
Sigur ca am sa vin, numai sa postati aici cand se va face intalnirea.
Sigur voi ajunge :D

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 00:03 

Salut!
Bine ai venit pe forum!
Cred ca urmatoarea intalnire va fi de duminica intr-o saptamana.. Nu? :?
Guyz, n-ati mai zis nimic...

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 01:23 

Intr-adevar, vineri (03 nov), adica DIN TIMP am propus ca urmatoarea intalnire la Oradea sa fie pe data de 19 NOIEMBRIE 2006 (DUMINICA). VA ROG sa va confirmati (pe forum) PREZENTA la intalnire (vom avea un nou pretendent la rangul de ALFIST, Cristian aka "shadow"). Oricum, eu va voi contacta telefonic in prealabil, ca de obicei. VA MULTUMESC anticipat !

Cristiane, chiar daca nu prea ai postat tu de cand te-ai inscris (vad ca 15 iulie) :ph34r: , mai pune ceva pe la "profile" (mai ales locatia, sa vada forumarul de unde esti, fii "transparent", crezi ca la noi nu este CNSAS ? :wink: ). Ia-l ca un sfat prietenesc, nu ca si mishto (si io eram pe dinafara la inceput...si mai am de invatat inca :ouch: ).

Aaaa, inca ceva...sper sa vii la intalnire SI DUPA ce afli asta: vezi ca tre' sa iei BOTEZUL (purificarea :popa: de impresii bune despre alte masini decat ALFA :worthy: ) => CUORE SPORTIVO inainte sa intri oficial in randurile noastre. Noooo :nono: , sa nu-ti treaca prin cap sa cauti pe forum despre asta ca nu vei gasi...si eu am fost pus in fatza faptului implinit :help: crede-ma. Ti-o spun eu ca... esti oradean de-al meu si am fost primul care ti-am raspuns la msg, sper sa nu se supere tot clubul pe mine acum (am auzit ca nu-s primul care sopteste despre botez). Stai, stai... ca-ti spun acuma ce inseamna de fapt asta, da' mai intai vreau sa te intreb ce masina ai ? Da-mi PM mai bine.

BOTEZUL presupune parcurgerea urmatorilor pasi, exact in ordinea enumerarii lor:

1. Vii cu masina personala la prima intalnire (eventual cu a familiei, nu trebuie neaparat sa fie Alfa) pt evaluarea premergatoare :thinking: (criteriu subiectiv) ;
2. Masina respectiva (in calitate de sol/mesager care anunta intrarea ta) trebuie mai intai verificata si ea (cate o forja scurta :charge: din partea fiecarui alfist prezent la intalnire, fara a fi depasite insa limitele sigurantei la volan si nici distanta de 2 km/ pers ) ;
3. Un test scurt :deal: (10 intrebari) privind istoria brandului Alfa Romeo :first: si cunostinte de ordin tehnic ;
4. Retragerea intr-un bar/pizzerie, unde NOUL ALFIST va face cinste :cheers: (consumatia suportata de tine nu poate depasi 100 EUR, echivalent in lei, indiferent de numarul celor prezenti la intalnire) ;

Off the record: nici unul din cei 4 pasi NU este eliminatoriu, bineinteles nu aceasta este finalitatea avuta in vedere, totul este ca cel "botezat" sa reziste pana la capat. Media celor prezenti la intalnirile din Oradea (pt a-ti face si tu o evaluare a dificultatii testelor)este ~ 7 membri/intalnire, dar este in continua crestere. La urma vei vedea ca a meritat :hurt: , asta poti observa f usor si din discutiile/imaginile de pe forum. SUCCES Cristian! :console: :up:

PS. In calitate de membru al Alfaclub :worthy: , imi asum direct si nemijlocit eventualele neconcordante raportat la "botezurile" precedente.

XTI.

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 01:35 

:haha: :haha:

Post subject:
PostPosted: 10 Nov 2006, 09:58 

Car: 156 - The Red Hawk
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Esti cel mai tare, xti!!!!
Nush daca sa vin si io pe 19, e complicat rau, va prindeti voi de ce...

Post new topic  Reply to topic  [ 567 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 923 Next

All times are UTC+03:00