Dupa cum unii dintre voi stiu , am fost weekendul acesta la etapa MotoGP de la Mugello . Am purtat tricoul Alfa Fest 2010 la fata locului ca se potrivea prea bine cu rosul Ducati , echipa favoritului meu , Rossi .
Urmaresc MotoGP de muuulti ani , sunt fan Rossi de cand alerga si ii uimea pe toti la 125 si chiar daca in ultima perioada are niste rezultate mai slabe il apreciez si il consider cel mai bun pilot din toate timpurile . Curand vor aparea si rezultatele bune , cele cu care ne-a obisnuit si as vrea ca asta sa se intample tot la Ducati pentru ca in trecut am tot sperat ca Rossi sa ajunga la ei si nu vreau sa cred ca nu ii va duce si pe ei pe locul I asa cum a facut cu Aprilia , Honda si Yamaha ...
Nu as putea sa exprim in cuvinte cum m-am simtit acolo si cum e sa ajung sa vad live asa ceva . Pur si simplu e incredibil ... Cred ca toata lumea pasionata de sporturile cu motor ar trebui sa mearga macar o data la o etapa , e mult peste F1 , WRC sau alte competitii de gen . Oamenii aia merg la limita limitei cu viteze de peste 300 km/h , sunt pe doua roti si cateodata pe una singura , singurele protectii fiind casca si un costum de piele care din pacate e insuficient cateodata ( Tomizawa si Simoncelli sunt cele mai recente exemple ) . Mentionez ca Simoncelli inca are stand cu echipament de vanzare , tricouri si sepci cu numarul lui , 58
. Lumea nu i-a uitat , am vazut multi cu bannere care ii pomeneau .
Am ramas mut de uimire inca din parcare ... Ce parcare .... ? Era direct campul cosit si pregatit sa primeasca zeci de mii de masini si motociclete . Au fost aprox. 65 000 de spectatori deci a fost nevoie de mult loc pentru parcari . Am vazut chiar si un Ferrari parcat pe camp pierdut intre Peugeot-uri , Skode , Fiat-uri si alte tartaretze
O sa incerc sa va prezint in imagini cam ce am vazut dar repet , trebuie sa fii acolo ca sa simti ce am simtit eu si cat de impresionant e un asemenea eveniment . Eu inca sunt marcat ... si sper sa mai ajung vreodata .