In primul rand va multumesc pentru urari si pentru ajutorul pe care sunt convins ca-l voi primi, cand va fi nevoie, de la cei ce cunosc modelul.
Scriu putin aici pana deschid un topic nou.
De cand a intrat masina pe net am incercat s-o iau, insa handler-ul "ma" aburit timp de 2 saptamani.
"ma" inseamna, de fapt, doua persoane care au discutat alternativ cu vanzatorul (in italiana, pe persoana fizica si engleza, pe firma).
Prima ca nu o da numai la firma importatoare, apoi ca masina pleaca numai pe platforma, apoi ca trebuie platita radierea. Apoi am discutat s-o trec prin firma (+24% TVA) si s-o rezerve 3 zile pana merge omul dupa ea.
Marti trebuia sa ridice masina... insa luni nu au plecat din tara din cauza drumurilor blocate de zapada din Slovenia.
Pana la urma primesc telefonul de la sofer, din Italia. Am mai primit o confirmare ca masina merge "de rupe" la intrarea in
Ungaria. Apoi a ajuns cu bine la noua acasa.
Masina e din 99, e varianta Super, 2.0 V6 turbo, 205 cp, 165k km. Interiorul e in regula, mai putin forajul facut de un scrum de tigara uitat pe scaunul soferului, scrumiera care a fost folosita prea mult si un buton de la geamul fata dreapta iese din locas.
Alte hibe declarate de vanzator: martorul ABS aprins, nu citeste navigatia.
La exterior, barile trebuie aranjate (asta de la parcarile facute a la Italy) si o julitura pe portiera dreapta spate si aripa.
Necesitatea achizitiei: dupa iarna trecuta cand am chinuit Gtv-ul prin nameti, am hotarat sa iau ceva pentru frecat, mai putin pretentios, mai spatios, care sa se incalzeasca repede si care sa nu solicite prea multa intretinere (Astra G break 1.4 90cp). Dar sufletul era la cu totul altceva. La masina asta.. de care toti ma intreaba.. "tie chiar iti place cum arata?".
La fest m-au cucerit '64-le bulgarilor. Aveau o eleganta aparte, departe de designul actual in care agresivitatea fetei e tot ce conteaza. E ca diferenta intre culturistii care se incoarda, zambesc, sunt umani, nu li se citeste efortul pe fata si luptatorii din tot felul de combinatii de litere, care au si ei muschi, normal, dar grimasele si rautatea privirii lor e dominanta. Linia '66-lui, fluida, de o eleganta aparte, m-a atras din ce in ce mai mult in ultimul timp.
Pentru cei ce nu sunt convinsi, am pus odata filmultetul, il mai pun odata:
http://www.youtube.com/watch?v=anCWxtJv ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;